KAMERE SNIMILE MOMENAT KAD JE MALA JANA UHVATILA ruku koja ju je odnela u smrt! (FOTO)

Očevidac čitavog događaja kaže da je Jana sa svojom kidnaperkom otišla dobrovoljno, da nije plakala i nije se otimala

  • 0

Mala Jana je ostala bez nadzora svoje tetke samo na par minuta. To je bilo dovoljno da neko otme ovu dvogodišnju devojčicu i povede je u smrt

"DIGNI RUKE, BOKSUJ SA MNOM, BRANI SE": Monstrum je ovo rekao dečaku (2), a onda ga je ZVERSKI TUKAO DO SMRTI! (FOTO)

Istražitelji su objavili srceparajuće fotografije devojčice koja za ruku drži ženu koja je optužena da je malu Janu otela, udavila i bacila njeno telo. Ova žena optužena za otmicu i ubistvo je G. Sharalijeva (27), žena Janinog oca. Policija sumnja da je ona vođena ljubomorom naudila Jani , pošto je otkrila da je muž vara, piše Daily Mail.

Tetka je Janu na kratko ostavila u kolicima. Kada se vratila u daljini je videla devojčicu kako odlazi sa ženom, koja je bila obučena u belu majicu i crne pantalone.

Očevidac čitavog događaja kaže da je Jana sa svojom kidnaperkom otišla dobrovoljno, da nije plakala i nije se otimala. 

Printskrin: CCTV Printskrin: CCTV

Na slikama se može videti kako osumnjičena prvobitno vodi dete kroz park, a posle ga nosi u rukama. Nakon toga njih dve ulaze u taksi i nestaju.

Janino telo je kasnije pronađeno u reci koja teče kroz park u gradu Ivanovo. Sud je naredio zadržavanje Sharalijeve zbog sumnje da je ubila suprugovo dete. 

Portparol je izjavio da se sumnja da je osoba koja je kidnapovala i ubila devojčicu ustvari žena njenog biološkog oca. Osumnjičena je iskoristila trenutak nepažnje rođake koja je čuvala dete i otela je na ulazu u zgradu gde su živele.

Printskrin: CCTV Printskrin: CCTV

Porodični prijatelj je izjavio da je muž Sharalijeve pre tri godine imao aferu sa konobaricom u svom kafeu koja je rezultirala trudnoćom. On nije hteo da napusti svoju ženu i dvoje dece, ali je pomagao u Janinom izdržavanju.

Sharalijeva je pre četiri godine došla iz Azerbejdžana i dosta dugo nije znala da njen muž ustvari ima više ljubavnica.

Muž je demantovao da je od svoje žene, sa kojom ima dvoje dece od 4 i 6 godina,  krio Janino postojanje.

Sharalijeva koja je muslimanske veroispovesti pokriva glavu svaki put kada izađe u javnost ali na snimku otmice ne nosi hidžab. Njen muž je izjavio da ona nikad nije izašla napolje bez marame, i da mu bez nje na slikama otmice deluje "nago". 

Printskrin: CCTV Printskrin: CCTV

-Kada su mi rekli da je to moja žena bio sam šokiran - izjavio je. -Njena kosa nije pokrivena... Ona ovakvu odeću nema kod kuće. Uvek je bila tiha i smirena. Nikada nije rekla da ljuta zbog deteta. Obećao sam joj da nikada više neću viđati Janinu majku ali da ću pomagati u detetovom izdržavanju.

(Telegraf.rs / Izvor: DailyMail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA