KLINTONOVA NOSILA "BUBICU" U OBRAČUNU S TRAMPOM: Novi skandal trese Ameriku! (FOTO) (VIDEO)

Teoretičari zavere su objavili fotografija kako bi dokazali svoje tvrdnje, a potrparol je negirao navode o prevari Hilari Klinton

  • 5

Pristalice Donalda Trampa su kreirale novu teoriju zavere, po kojoj je Hilari Klinton "varala" u televizijskom obračunu kandidata u sredu. Navodno, Klintonova je u uhu imala "bubicu", što su njeni zastupnici demantovali.

KO MANJE MRZI SRBE: Šta je o Srbiji govorila Hilari Klinton, a šta Donald Tramp

Tramp i Klinton su se pojavili u emisiji na En-Bi-Siju gde su odgovarali na pitanja o nacionalnoj bezbednosti, vojsci i ratu protiv Islamske države. Emisiju je pratilo skoro 15 miliona ljudi.

Prema rezultatima anketa nakon emisije, Tramp je porazio Klintonovu u ovom obračunu, iako je dobio kritike na račun ponovljenih pohvala Vladimiru Putinu, čak je i njegov nastup od strane nekih kritičara "najgorim performansom kandidata u modernoj političkoj istoriji".

Aleks Džons je poznati teoretičar zavere koji je često nazivan "najparanoičnijim čovekom u Americi" jer je često povezivao američku vladu sa nacionalnim tragedijama, kao što je bio i 11. septembar.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Tako je i "True Pundit" sledio Džonsov "InfoWars" u teorijama zavere, pa je otkrivena "induktivna slušalica" boje kože u uhu Hilari Klinton. Kao izvor ovih informacija, navedeni su članovi obezbeđenja u En-Bi-Siju. Istaknuto je da se ista tehnologija koristi i na Brodveju, kako glumci ne bi zaboravili svoj tekst.

Portparol Hilari Klinton je izjavio da je navodna slušalica zapravo odraz TV svetla ili blic. Objavljene su i mnoge fotografije njenog levog uha, gde se jasno vidi da se u školjci ne nalazi ništa.

Da podsetimo, Tramp je rekao u televizijskom forumu da Putin "ima kontrolu nad svojom zemljom" i izrazio divljenje tome što ruski predsednik uživa podršku čak 82 odsto birača. Ali dodao je da komplimenti ruskog predsednika ne bi uticali na odluke koje bi on donosio kao predsednik SAD.

- Mislim da bih imao vrlo dobar odnos s Putinom. On je lider, mnogo bolji nego što je naš predsednik bio. Ukoliko Putin govori dobre stvari o meni, ja ću govoriti dobro o njemu - rekao je Tramp u sredu uveče, gde je s rivalkom, demokratskom kandidatkinjom Hilari Klinton, odgovarao na pitanja vojnih vetarana SAD.

(Telegraf. rs/ Izvor:news.com.au)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aki

    9. septembar 2016 | 12:15

    Nju ne treba komentarisati.

  • Oklen

    9. septembar 2016 | 15:53

    Baba će sve učiniti da postane deda/predsednica/.

  • Krsta

    10. septembar 2016 | 10:10

    Veštica koja je odabrana da izazove treći svetski rat...nanese zlo u celom svetu...a pogotovu siromašnim i ponosnim narodom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA