STRAVIČAN INCIDENT SA JEZIVIM ISHODOM: Dao deci da seku drva kako bi uštedeo, pa izazvao HAOS!

Dok je jedan maloletnik cepao drva, pored njega je stao njegov vršnjak i slučajno se rukom naslonio na cepanicu - i to baš u trenutku kada se spuštala sekira

  • 6

Četrnaestogodišnji dečak iz makedonskog grada Kumanovo ostao je bez prsta zbog svoje i nepažnje svog vršnjaka, ali i neodgovornosti odraslih koji su ih angažovali da cepaju drva

UZNEMIRUJUĆI FOTO: Fudbaler ostao bez prsta, saigrači umalo nisu povratili!

Nesreća se dogodila juče u podne u privatnom skladištu za ogrevna drva u vlasništvu Z. T. (50) iz Kumanova. Njegov prijatelj i ortak D. V. (48) je angažovao mladića B. P. (22) i dvojicu četrnaestogodišnjaka iz Kumanova da u skladištu iscepaju drva, jer ih tako skuplje može prodati.

Dok je jedan maloletnik cepao drva, pored njega je stao njegov vršnjak i slučajno se rukom naslonio na cepanicu - i to baš u trenutku kada se spuštala sekira.

Nesrećni dečak je hitno prebačen u bolnicu Kliničkog centra u Skoplju na dalje lečenje, a uviđaj na mestu nesreće je odradila ekipa SUP Kumanovo i javni tužilac, koji je konstatovao postojanje krivičnog dela "izazivanje opšte opasnosti".

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Seljak

    9. septembar 2016 | 19:07

    Izazivanje opste opasnosti.. pokusaj ubistva.... Sta sve jos... Obican incident i nista vise... Sledeci put ce da gleda gde stavlja prste..

  • Tutor

    9. septembar 2016 | 20:06

    He, u tim godinama sam vozio kola, kamion, traktor, obarao u šumi cerove, bagrenje, išao kod komšija na mobe, naročito kad se peče rakija. Moramo da shvatimo da od svoje dece pravimo retarde, moramo pod hitno da se zamislimo.

  • Mica*

    9. septembar 2016 | 22:07

    Ok, ruzno je to sto se desilo al nek zahvali Bogu da je samo prst, mogla je otici i cela ruka. Pa i ja sam cepao drva i to sa 10ak god pa sta? Pomagao sam ocu i dedi, i moja sestra, starija dve god isto je cepala, nekako je to bilo s voljom i ljubavlju, bili smo srecni kad nesto pomognemo, a ova danasnja deca, zamolis ga da izbaci smece do kante i odma prete prijavom da su robovi u kucu! Drugacija vremena bila, mada, sve nam je to nametnula modernizacija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA