OBRAČUN POLICIJE I PODZEMLJA KAO 90-ih: Otvorenom vatrom na momke u plavom, pa u beg

U ovom incidentu, sećom nije bilo žrtava

  • 0

Oružani obračun kriminalnog podzemlja i makedonske policije, desio se sinoć na putu ispred sela Čiflik kod Tetova, na zapadu Makedonije.

NARKO-BOS PAO U RUKE POLICIJI: Zaplenjeno 150 kilograma marihuane

Na policijsku patrolu, koja je došla da proveri dva sumnjiva vozila parkirana na ulazu u selo, zapucao je osuđenik na doživotni zatvor. Policija je odgovorila na vatru. U ovom incidentu, sećom nije bilo žrtava.

Prema informaciji MUP, nakon dojave da se ispred sela Čiflik nalaze dva sumnjiva vozila, policijska ekipa iz SUP Tetovo sinoć je pola sata pre ponoći krenula ka selu. Kada su došli ispred sela primetili su parkiranu „opel astru“ sa gostivarskom registracijom, u kojoj je sedela jedna osoba, a nedaleko i „audi A3“ sa skopskim registarskim tablicama, u kome su se nalazile četiri osobe.

Čim je video policiju, vozač „opela“ počeo je da puca na njih. Policija je odgovorila na vatru, ali je osuđenik, ipak, uspeo da pobegne. Policija je privela četiri osobe iz „audija“. Nakon ispitivanja u policijskoj stanici u Tetovu oni su pušteni, a potraga za napadačem na policiju se nastavlja.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA