≫ 

HILARI KLINTON IMA UPALU PLUĆA: Da li će to uticati na IZBORNU KAMPANJU? (VIDEO)

Inače, Donald Tramp već mesecima ponavlja kako Klintonova (68) ima zdravstvenih problema, pa ne može biti izabrana za predsednicu

  • 17

Hilari Klinton, koja je danas napustila ceremoniju kojom Sjedinjene Američke Države obeležavaju godišnjicu terorističkih napada 11. septembra 2001. godine, ima upalu pluća. Nakon što joj je danas pozlilo, doktori su joj konstatovali upalu. 

HILARI KLINTON HITNO PREBAČENA U BOLNICU: Misteriozna mučnina se desila na obeležavanju 11. septembra! (VIDEO)

Iako je Klintonova posle toga rekla da se oseća sjajno, reč je o narušenom zdravstvenom stanju, i pitanje koje se sada postavlja je koliko dugo će bolovati, i kako će njeno stanje uticati na rezultat izborne kampanje.

Prema rečima lekara, njoj je u petak otkrivena upala pluća, na antibioticima je i savetovano joj je da odmara i prilagodi svom stanju raspored.

Iz njene kampanje rekli su da joj je tokom svečanosti postalo jako vruće, dehidrirala je, ali lepo se oporavlja.

Inače, republikanski milijarder Donald Tramp već mesecima ponavlja kako Klintonova (68) ima zdravstvenih problema, pa između ostalog i zbog toga ne može biti izabrana za predsednicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA