EVO KO ĆE DA ZAMENI MILANOVIĆA: Najavljene dve kandidature za predsednika SDP-a

Pošto su socijaldemorkate na izborima u nedelju zauzeli drugo mesto, sa samo teorijskim izgleda da formiraju vladu, Milanović je rekao da se više neće kandidovati za predsednika stranke

  • 2

Nakon izjave lidera hrvatskih socijaldemokrata Zorana Milanovića da se više neće kandidovati za predsednika stranke, dva funkcionera SDP najavila su mogućnost kandidature za to mesto.

Zoran Milanović nakon FIJASKA na izborima odlazi sa čela SDP-a!

Poslanik SDP-a u Evropskom parlamentu i bivši hrvatski ministar spoljnih poslova, Tonino Picula potvrdio je za Jutarnji list da razmišlja o kandidaturi za predsednika SDP-a.

On je rekao da će konačnu formalnu odluku o tome doneti nakon konsultacija sa onima na čiju podršku računa i da će pričekati i razgovore u stranačkim telima SDP-a.

SRBIJA - ZORAN MILANOVIĆ I EKIPA 1:0! Oni su NAS NAJSTRAŠNIJE PLJUVALI tokom kampanje, i to ih je SKUPO KOŠTALO!

Bivši potpredsedenik vlade i ministar unutrašnjih poslova Ranko Ostojić je svoju kandidaturu objavio na Fejsbuku kandidaturu za šefa SDP-a.

- Objavljujem da ću se kandidovati za predsednika SDP. Suočićemo se sa svojim greškama, izaći i boriti se - napisao je Ostojić.

Pošto su socijaldemorkate na izborima u nedelju zauzeli drugo mesto, sa samo teorijskim izgleda da formiraju vladu, Milanović je rekao da se više neće kandidovati za predsednika stranke.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    13. septembar 2016 | 08:49

    Ajd' za promenu da bude neki rvat.

  • Johan

    13. septembar 2016 | 09:02

    Ode Milanović u zaborav,jedino ako ga za par godina ne poseti ekipa emisije "gde su šta rade."

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA