≫ 

PREDUHITRILA GA POLICIJA: Otišao u Požarevac da kupi drogu, uhapšen na autobuskoj stanici!

Niška policija je saopštila da je osumnjičenom za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga odredjeno zadržavanje do 48 sati

  • 3

Dilerski poduhvat Nišlije N.S. (44), koji je u Požarevcu kupio heroin u nameri da ga preproda u svom gradu, neslavno se okončao jer je uhapšen u povratku čim je sišao iz autobusa.

OVO JE NAJVEĆI NARKO BOS UHAPŠEN U AKCIJI CIKLON: Jevta Jevtić "pao" sa 29 saradnika (FOTO)

Kako saznajemo, policija je bila na tragu N.S. i na osnovu saznanja da će sa sobom doneti drogu radi dalje preprodaje, sačekala ga je na niškoj autobuskoj stanici i odmah mu stavila lisice na ruke. Kod njega je pronadjena i droga koju je nameravao da stavi na niško narkomansko tržište.

Niška policija je saopštila da je osumnjičenom za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga odredjeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti priveden Višem javnom tužilaštvu.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • amer

    14. septembar 2016 | 19:01

    tu nesto ne stima, u Nisu je heroin najjeftiniji u Srbiji jer dolazi iz Turske i Kosova zasto bi neko putovao cak do Pozarevca da kupi heroin koji je ocigledno skuplji nego na jugu? sramna izjava treba pohapsiti politicare koji su unistili Srpsku ekonomiju,poljoprivredu stocarstvo itd.

  • Tutor

    14. septembar 2016 | 20:26

    Dojavio im onaj koji mu je i prodao to smeće.

  • kralj

    14. septembar 2016 | 16:53

    A da ste ga mozda pratili pa vidjeli gdje kupuje??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA