≫ 

"OD MUVE PRAVITE SLONA": Razredni ŠTITI devojčicu iz Šapca koja je pretila drugaricama!

Prema rečima majke devojčice kojoj je S. S. pretila, niko iz škole nije ozbiljno shvatio ponašanje učenice

  • 10

Devojčica S. S (13) iz šabačke osnovne škole, koja je pretila smrću učenicama škole, direktoru i pedagogu, zlostavljala je i vršnjakinju M. M. punih godinu dana. Razredni starešina do sada ništa nije preduzeo.

Devojčica (13) iz Šapca koja je pretila da će ubiti drugarice IMA NOVU ŽRTVU - u njenoj školi vlada VANREDNO STANJE

Prema rečima devojčicine majke Jelene niko iz škole nije ozbiljno shvatio ponašanje nasilne S. S. Ona kaže da je njena ćerka postala predmet vršnjačkog nasilja, kada je stala u odbranu drugarice koju je S. S. maltretirala, prenosi Alo!

- Dok je to bilo samo omalovažavanje moje ćerke, mislila sam da su to samo deca i da će proći. Govorila sam detetu: "Družite se, prevaziđite sve to". A onda se desio šamar ispred ulaza u školsko dvorište.  S. S. je rekla:

"ŽELIM DA JE UBIJEM, UBIJAM JE U GLAVI!" Devojčica (13) iz Šapca snimkom šokirala Srbiju!

- Van škole smo, ne možeš mi ništa. Potom joj je ubacila živo jaje u ranac. Odmah sam sa ćerkom otišla kod psihologa i direktora škole. Oni su pozvali S. S. koja nije ništa priznala. Njen razredni starešina, govorio je  da se od "muve pravi slon" i ništa nije preduzeo - kaže za "Alo" Jelena i dodaje:

Printskrin: Facebook Printskrin: Facebook

- Zato sam progovorila javno, jer niko ništa ne sme da kaže. U pitanju su ozbiljne pretnje, Želim da svi znaju šta se dešava po školama. Deca ćute jer se plaše. Posle snimka S. S. opet sam razgovarala sa svim organima škole. Bili su zgroženi, Direktorki sam napisala prijavu protiv razrednog starešine, jer ništa nije preduzeo da se cela stvar spreči  - ističe Jelena i dodaje da joj je majka S. S. pretila tužbom jer je objavila snimak.

U školi kažu da ne mogu javno da govore za medije, ali ipak dodaju:

- Oko M. M. smo napravili mrežu zaštite i sa njom radi pedagog, a sa S. S. psiholog. Organizovali smo vanredno nastavno veće da se nastavnici upoznaju sa digitalnim nasiljem. Pozvali smo i roditelje obe devojčice na sastanak  - kažu u toj šabačkoj školi.

Pogledajte video nasilja u školama:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jolle

    15. septembar 2016 | 11:49

    Ocigledno je da ova "devojcica" ima teskih mentalnih problema i trebalo bi se ozbiljno pozabaviti njenim roditeljima i vaspitanju koje oni ocigledno ne primenjuju. Malo je reci da lici na razmazenu uspaljenicu koja misli da se ceo svet okrece upravo i bas oko nje i kako je nedodirljiva. Za ovakvu decu potrebno je specijalno vaspitanje i upraznjavanje drustveno korisnog rada u sto vecoj meri sa vrlo strogim nadzorom da stvarno spozna sta znaci kada se maltretiranje primeni na njenoj kozi. U svakom slucaju slucaj za psihijatrisko posmatranje ,vrlo zabrinjavajuce .

  • DARKO 100%

    15. septembar 2016 | 11:35

    Kada bi od razrednog dete neko poceo da maltretira kako bi se onda izjasnjavao,a mi bi trebali reci onda pravi od muve slona Zlo se sece u korenu!!!

  • Rade

    15. septembar 2016 | 11:13

    Ma jedno pet,šest šamara i na njivu da kopa i ona i njen razredni!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA