≫ 

PRVA SRPSKA TRANS STARLETA IZGLEDA BRUTALNO, a evo šta STVARNO misli o Paradi ponosa (FOTO)

Transseksualka, koja je među 20 najuspešnijih trans žena u svetu, je mišljenja da Srbija ima preča posla od "paradiranja"

  • 9

Jelena Klajšnic rođena je kao muškarac. Danas je prva srpska trans starleta i samo za Telegraf otvoreno priča šta misli o Paradi ponosa.

MINISTARKA BRNABIĆ POTVRDILA: Dolazim na Prajd!

Transseksualka, koja je među 20 najuspešnijih trans žena u svetu, je mišljenja da Srbija ima preča posla od "paradiranja".

– Uz dužno poštovanje Bobanu Stojanoviću, imam super odnos sa njim, ali, ja sam protiv te parade. Srbija i Srbi imaju prečih problema nego da se bave temom parade. Na primer, kako da prežive sa 25o evra mesec dana – objašnjava ona.

Na pitanje da li ide na paradu, odgovara veoma odsečno - ne.

Foto: Boban Ristić Foto: Boban Ristić

– Nisam ja član te "sekte". Sebe smatram emancipovanom ženom koja se nikada nije interesovala za to sr*anje – brutalno je iskrena Jelena.

Starleta se dotakla i pitanja bezbednosti osoba LGBT populacije u Srbiji.

– Srbija je u pristupnim pregovorima. U suštini, poglavlje 23 je novo, odnosno izdvojeno je iz poglavlja 24, i obuhvata političke kriterijume poput nezavisnosti pravosuđa i zaštite ljudskih prava, samim tim obuhvata i promene pola (deo je o državnom trošku). Gej lobi je jak, vlada srpskom scenom, kako u medijima tako i u političkoj i pravnoj sferi, za razliku od pre 15 godina. Danas je postalo WOW i trend imati druga koji je gej. Nisam primetila da su nekog isfeminiziranog kamenovali na Trgu ili u nekom dnevnom kafiću dok je mlatarao rukama – priča ona.

Foto: Boban Ristić Foto: Boban Ristić

Jelena je mišljenja sa svaka trans žena treba jedino da vodi računa o tome da bude neutralna jer se inače sve vrti oko Parade ponosa i homoseksualaca.

– Trans žena uvek i jedino treba samo da vodi računa i bavi se time da ih društvo prihvati. Treba da budu neutralne i utope se u sredinu. Nikakvim paradama tu nema mesta – zaključila je najpoznatija trans starleta, Jelena Klajšnic.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zzt

    15. septembar 2016 | 18:48

    Konacno neki pametan komentar! Nek se setaju o svom trosku a ne da se tolike pare spiskaju na policajce koji ce setati sa njima!

  • srdja montenegro

    15. septembar 2016 | 20:20

    pametno prica ovaj ili ova...ma ova osoba

  • Tutor

    15. septembar 2016 | 20:54

    Realna žena, svaka čast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA