≫ 

VIKILIKS OTKRIO MULJANJA AMERIČKIH DEMOKRATA: Obama je na crnom tržištu trgovao svojim uticajem, Hilari Klinton je ozbiljno bolesna!

Vikiliks navodi da ima još materijala, pa tako najavljuju dokaze da je Berniju Sandersu zaprećeno da odustane od kandidature u korist Klintonove

  • 5

Pre nekoliko nedelja, Džulijan Asanž poručio je javnosti da poseduje inkriminišuće informacije koje bi mogle dodatno da naškode šansama Hilari Klinton da postane predsednik SAD.

HILARI KLINTON UBIJA SVOJE PROTIVNIKE DA BI POBEDILA: Teorija zavere trese svet, a ovi Kinezi tvrde da imaju dokaze

Informacije koje su, zahvaljujući hakeru Gučiferu, procurele iz DNC-a (Demokratski nacionalni komitet), već su načinile dovoljno štete. Tako je DNC u pokušaju da skrene pažnju sa svojih kriminalnih aktivnosti, zamislio da pažnju javnosti skrene na Rusiju. Iako je DNC tvrdio da je "žrtva zločina - ilegalnog sajber napada ruskih agenata", za optuživanje Rusije nije bilo dokaza. Ruska vlada je umešanost zvanično demantovala.

Najnoviji podaci koji su se našli na Vikiliksu, pokazuju da je najveće donatore DNC-a Barak Obama kasnije nagrađivao ambasadorskim mestima i drugim državnim pozicijama. Tako je Džulijus Genačovski donirao skoro 3,5 miliona dolara, a kasnije je postavljen za predsedavajućeg FCC-a (Federalne komisije za komunikacije), od 2009. pa do 2013. godine. Podaci otkrivaju šemu "pay to play" (plati da igraš), koja je toliko raširena, da predstavlja pravo crno tržište za kupovinu i prodaju političkog uticaja. Ta šema se toliko otela kontroli da je DNC otišao toliko daleko da nazove sopstvene donatore "klovnovima". Mejlovi iz DNC-a takođe otkrivaju da oni veruju da su Hilari Klinton i Barak Obama odgovorni za nastanak Islamske države.

VIKILIKS O HILARI KLINTON: Objavljeno 20.000 mejlova i dokumenata - saga je tek počela!

Mejl iz 2013. godine, razmenjen između Hilari i njenih pomoćnika implicira da Klintonova ima ozbiljan zdravstveni problem Cavernous Sinus Thrombosis. A kako navodi WebMD, reč je o, navodno, retkom i opasnom oboljenju koje u 30 odsto slučajeva dovodi do smrti.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Vikiliks navodi da ima još materijala, pa tako najavljuju dokaze da je Berniju Sandersu zaprećeno da odustane od kandidature u korist Klintonove.

(Telegraf.rs / Izvor: trueactivist.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • uzdrzani

    16. septembar 2016 | 00:17

    Ima retko i ozbiljno oboljenje? Ne mogu reci da mi je drago, jer ne zelim nikome bolest ali ... Izgleda da ipak onaj gore sve vidi!

  • PUšKIN

    15. septembar 2016 | 23:18

    Gospoji hilari došla fakture od Glavnog knjigoviđe.toliko je zla ucinila da vise nije moglo da ceka.

  • Desha

    16. septembar 2016 | 08:58

    Smeška joj se Gadafi odozgore i peva: Dodji i ti ljepa vilo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA