≫ 

Carinici u Preševu pronašli 1,6 kg kokaina između prednjih sedišta automobila (FOTO)

Na osnovu analize rizika carinici iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja izdvojili su za detaljan pregled automobil ''Citroen C8'' belgijskih registarskih oznaka kojim je upravljao 39-godišnji srpski državljanin iz Kruševca putujući iz Belgije ka Makedoniji

  • 5

Carinici su na izlaznoj strani graničnog prelaza Preševo 17. septembra 2016. godine sprečili pokušaj krijumčarenja 1,672 grama kokaina skrivenog u specijalno napravljenom prostoru u podu između prednjih sedišta jednog automobila. 

Lukavi švercer je sakrio 40.000 cigareta na NEVEROVATNO mesto, a onda su carinici poslali autobus na SKENER!

Na osnovu analize rizika carinici iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja izdvojili su za detaljan pregled automobil ''Citroen C8'' belgijskih registarskih oznaka kojim je upravljao 39-godišnji srpski državljanin iz Kruševca putujući iz Belgije ka Makedoniji.

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

Carinici su automobil uputili na snimanje mobilnim skenerom kako bi potvrdili svoje sumnje, i ubrzo su na snimku uočene nepravilnosti u podu, između prednjih sedišta.

Da bi došli do skrivenog sadržaja carinici su razmontirali deo vozila na koji je snimak sa skenera ukazao i tu otkrili dobro zakamufliran bunker u kome su se nalazila 4 paketa droge. U ovim paketima ukupno se nalazilo 1,672 grama kokaina.

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

Nakon otkrivanja, droga, putnik i njegov automobil predati su policiji u dalju nadležnost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    18. septembar 2016 | 00:32

    Pa kazu da na svaki zapljenjeni kilogram droge prodje od 10 pa nadalje kilograma zavisno gde i kako, u Kolumbiji verovatno 100kg prodje na svaki zapljenjeni ali negde gde strozija kontrola prodje oko 10kg.Najgore je sto se najvise hvatane droge kao kokain i marihuana ujedno i najmanje stetne a da se najstetnije sada prave od lekova za prehladu, litijumskih baterija, sredstva za otpusavanje odvoda, jodizovane soli, itd a napravi se za 1h u svakoj garazi i nekoliko puta su jace od kokaina. A nemoguce ih je kontrolisati sem da se povuku lekovi koji bi doveli do tezih posledica obicnog gripa na stotinama hiljada ljudi. U nekim delovima se sada 1/4 lekova za prehladu kao sto su Eferalgan itd...

  • parko

    18. septembar 2016 | 02:46

    A sad vidi na skeneru kao primer koj deo auta nemoze da skenira pa tamo pravi bunker i posalji telegrafu zahvalnicu

  • Gooxi

    17. septembar 2016 | 23:44

    Pitam se koliko je pored proslo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA