NAJPOPULARNIJA ROBIJAŠICA ŠOKIRALA SVET: Imala seks sa čuvarom zbog telefonskih razgovora!

Simon Farou (41) je zbog trgovine drogom uhapšena 2009. godine, a kako bi obavljala telefonske razgovore bez snimanja, upustila se u seksualnu vezu sa zatvorskim čuvarom

  • 8

Bivši model i ljubimica magazina "Penthaus" Simon Farou, završila je u zatvoru zbog trgovine drogom, a da bi pokušala da dođe do određenih privilegija, navodno je imala seks sa zatvorskim čuvarom.

U petak je osuđena na 11 godina zatvora kao šefica lanca trgovine dorogm zahvaljujući kome je droga poznata kao "ajs" dospela u Australiju, a prema saznanjima "Dejli telegrafa", ova 41-godišnja žena se, koja je uhapšena 2009. godine, sastajala s čuvarom radi seksa, koji joj je omogućio da obavlja telefonske razgovore bez snimanja.

Upravo ti razgovori su joj olakšali organizovanje odbrane, ali i razgovor s ljudima van zatvora.

Incident je otkriven 2010. godine nakon istrage koju je obavila Australijska fedrativna policija. Navodno, bivši model je ispričala saučesnici da se tajno sastaje sa čuvarom. Nakon istrage, čuvar je upozoren, ali je ubrzo sam podneo ostavku.

Inače, Farou se kao model pojavljivala u reklamama vodećih brendova uključujući i "Ed Hardi", a na sudu je izjavila da je radila i kao poslovna pratnja, jer joj je navodno majka u tinejdžerskom periodu rekla da u tom poslu nema ništa loše. Nakon toga se preselila u SAD odakle je vodila mrežu dilera iz svog stana u Holivudu.

Foto: Profimedia/Pacific coast news Foto: Profimedia/Pacific coast news

Zajedno sa saučesnicima, ona je prodavala proizvode za higijenu tela u kojima su sakrivali metamfetamin. Farou je uhapšena u Gold Koustu u Kvinslendu 2009. godine, nakon čega je izručena Sidneju, gde je suđenje trajalo više od sedam godina, zbog čega joj je presuda izrečena tek prošle nedelje.

Dok je opisivala nekadašnju zavisnost od droge i pokušaj samoubistva, Simon Farou se u aprilu 2015. rasplakala na suđenju, a s obzirom na vreme koje je provela u zatvoru, ona bi mogla da bude na slobodi već 2019. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA