Vreme čitanja: oko 1 min.

Fudbalski sudija iz Zaječara završio u pritvoru zbog droge: Veštačenje će pokazati da li je zaista njegova

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za razliku od uhapšenog sudbalskog sudije koji je prvi put uhapšen, prema nezvaničnim informacijama, L. R. je odranije poznat policiji

  • 0
Policija hapšenje lisice rotacija Foto-ilustracija: Shutterstock

Fudbalski sudija F. T. (22) iz Zaječara kog je saobraćajna policija uhapsila na Veliki petak sa L. R. nalazi se u produženom pritvoru do 30 dana koji mu je određen nakon saslušanja, a zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je u automobilu u kom su se nalazili pronašla 890 grama marihuane.

Prema dosad nepotvrđenim informacijama, F. T. je zaustavljen od strane policije tokom rutinske kontrole. Policija je u "opelu" u kom je bio sa poznanikom L. R. i devojkama pronašla opijate i to u torbi koja se nalazila u prtljažniku.

Kako saznaje Telegraf.rs čekaju se rezultati DNK veštačenja, kako bi bilo utvrđeno da li je F. T. imao bilo kakvog dodira sa pronađenim narkoticima.

- F. T. ima 22 godine. Vrlo je perspektivan mlad čovek, fudbalski sudija koji potiče iz ugledne zaječarske porodice. Dosad nije imao mrlju u svom zalaganju u sferi sporta i uopšte, nisi je ikada bio hapšen zbog bilo čega. Jednostavno, ovog puta se našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme i nije ni u kakvoj vezi sa ovim slučajem. Uostalom, ono što očekujem je da to uskoro potvrdi i istraga i to nakon saslušanja svedoka i obavljenog veštačenja - kaže za Telegraf.rs advokat fudbalskog sudije Goran Kalčević.

Za razliku od uhapšenog sudbalskog sudije koji je prvi put uhapšen, prema nezvaničnim informacijama, L. R. je odranije poznat policiji.

(Telegraf.rs/Milica Ristić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA