UČESNIK "PAROVA" SAM SEBE RANIO: Nije upucan, ISEKAO SE ZBOG DEVOJKE!

- Miloš nije ranjen, već se sam posekao po potkolenici jer se posvađao sa devojkom - rekao je za Telegraf izvor upućen u čitavu situaciju

  • 21

Bivši učesnik rijalitija "Parovi" Miloš Obrenović (32), poznatiji kao Miloš Frankfurt, nije ranjen u pucnjavi, kako se to prethodno prenelo u medijima, saznaje Telegraf.

U "PAROVE" ULAZI DVOSTRUKI UBICA I DILER DROGE: Hvali se da ima milione i TETOVAŽE OD 5.000 EVRA! (FOTO)

Čim su čuli da je u Aranđelovcu, gde živi bivši učesnik ovog zabavnog programa, došlo do pucnjave, policajci su se odmah zaputili ka Miloševoj porodičnoj kući.

Učesnik "Parova" upucan ispred porodične kuće!

Međutim, ispostavilo se da je Miloš sam sebe ranio, tačnije, posekao!

- Miloš nije ranjen, već se sam posekao po potkolenici jer se posvađao sa devojkom. Kada mu je rečeno da se ova informacija pojavila u medijima, samo je prokomentarisao da "nema pojma odakle to njima" - rekao je za Telegraf izvor upućen u čitavu situaciju.

Podsetimo, Miloš Kuriru rekao da se nalazio ispred kuće kada se zaustavio automobil sa zatamljenim staklima.

- Neko je ispalio nekoliko metaka, a jedan me je pogodio u potkolenicu. Odmah sam ušao u kuću i pozvao Hitnu pomoć. Odvezli su me u bolnicu u Aranđelovac i ušili mi ranu. To je sve što želim da kažem. Ništa više ne želim da pričam - ispričao je on novinarima, ali im je i spustio slušalicu kada su ga pitali da li je slučaj prijavio policiji.

Foto: Facebook/Milos Frankfurt Neu Foto: Facebook/Milos Frankfurt Neu

Inače, Miloš Obrenović je došao u žižu javnosti zbog svoje kriminalne prošlosti koja se obelodanila kada je trebalo da uđe u rijaliti program "Parovi". Naime, on je 2004. u Nemačkoj osuđen na devet godina zatvora zbog ubistva, a iza rešetaka je proveo pet godina i devet meseci, nakon čega je deportovan u Srbiju, gde je izazvao nesreću u kojoj je jedan čovek izgubio život, zbog čega je u Zabeli proveo još dve godine.

- Ja nisam profesionalni ubica, nego sam se branio. Bio sam u zatvoru u Nemačkoj od 2004. do 2010. jer sam ubio čoveka koji nam je dugovao pare. Ubio sam ga iz nehata. Posle sam se vratio za Srbiju gde se desio splet nesrećnih okolnosti kada sam u saobraćajnoj nesreći usmrtio dečka i za to dobio dve godine. Kajem se što sam ubio čoveka. Sada želim da živim normlaan život. Sada je sve iza mene i sada uživam. Ne bavim se više drogom jer se to ne isplati, male su pare, a robija velika - ispričao je pred svoj ulazak u rijaliti Miloš Obrenović, poznatiji kao Miloš Franfurt.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA