≫ 

U "PAROVE" ULAZI DVOSTRUKI UBICA I DILER DROGE: Hvali se da ima milione i TETOVAŽE OD 5.000 EVRA! (FOTO)

- Ja želim da budem poznat, da budem kao čika Kure, da su starlete oko mene - poručio je Miloš Frankfurt

Miloš O. (32), poznatiji kao Miloš Frankfurt, koji je u Nemačkoj osuđen zbog teškog ubistva iz nehata, večeras ulazi u vilu u Zemunu, odnosno u rijaliti program "Parovi".

 

Za ubistvo koje se dogodilo 2004. godine, on je osuđen na devet godina. U zatvoru je proveo pet godina i devet meseci, pa je deportovan u Srbiju. Kada se vratio, izazvao je saobraćajnu nesreću u kojoj je jedan čovek izgubio život, zbog čega je u Zabeli proveo još dve godine.

 

- Ja nisam profesionalni ubica, nego sam se samo branio. Bio sam u zatvoru u Nemačkoj od 2004. do 2010. godine jer sam ubio čoveka koji mi je dugovao pare. Ubio sam ga iz nehata. Za to delo sam dobio devet godina. Odležao sam pet godina i devet meseci u Nemačkoj i zatim sam se vratio u Srbiju 2010. godine - kaže Miloš za Kurir, pa nastavlja.

 

- Desio se splet nesrećnih okolnosti kada sam u saobraćajnoj nesreći usmrtio dečka. Za to sam dobio dve godine zatvora. Bio sam u Zabeli od 2014. do 2016. Izašao sam pre dva meseca. Sada želim da živim normalan život, a u Nemačkoj gde sam rođen ne mogu da privirim jer imam doživotnu zabranu jer sma tamo 39 puta bio osuđivan. Deset puta zbog narkotika, jedno pet puta zbog nanošenja teških telesnih povreda, otmice, tuča, pokušaj ubistva, pljačke, svašta.

 

Foto: Facebook/Milos Frankfurt Neu

Foto: Facebook/Milos Frankfurt Neu

 

Sada, nakon svega, Miloš kaže da se kaje za sve svoje postupke koje je činio ranije.

 

- Kajem se što sam ubio čoveka, a najviše jer sam lepe pare zarađivao u Franfurtu. Nisam ja deportovan što sam ukrao neke bombone ili žvake. Ja sam nešto steao i imam tamo stan, ovde kuću, ne radim ništa, imam svoje pare, solidno živim, nemam miliona ali mogu da živim tako da imam sve što mi treba. U mojoj kući svuda su plazme, od 1997. sam počeo da radim sa drogom i tada kad je moglo ja sam grabio i ušao u pare.

 

Prema njegovim rečima, on je sa kriminalom završio jer mu se više ne isplati.

 

- Sada je to iza mene, sada uživam. Ovde nemam nameru da se bavim drogom jer mi se to ne isplati, male su pare, a velika je robija. nemam nameru da prdim po Zabeli, bio sam tamo dve godine i tri meseca i video sam sve. Ja želim da budem poznat, da budem kao čika Kure, da su starlete oko mene, pa ja na svom telu imam tetovaže od 5.000 evra. To sve treba da se vidi - poručio je on.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trig

    17. jun 2016 | 09:12

    E moja Srbijo!Samo je ova budala falila.

  • Aleksandra

    17. jun 2016 | 09:40

    Ovo je neverovatno. U stvari, neverovatno je da uopste postoje ljudi koji gledaju Parove.

  • Milica

    17. jun 2016 | 09:40

    Hoće li neko podvući ovim glupostima crtu, ili čekamo da se desi katastrofa?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA