SPECIJALNA TUŽITELJKA KATICA JANEVA GLAVNA TEMA U MAKEDONIJI: Procureo je njen necenzurisan snimak iz emisije (VIDEO)

Publiku je najviše zabrinulo to što ni u jednom trenutku nisu shvatili na šta je to specijalna tužiteljka potrošila dva miliona evra državnog novca, u proteklih šest meseci

  • 0
Katica Janeva Printskrin: Youtube/Неделник Република

Specijalna tužiteljka Makedonije Katica Janeva izazvala je burne reakcije u javnosti, kada je objavljen nemontiran snimak emisije u kojoj je govorila o slučaju "Puč".

STUDENTI OKUPIRALI PRAVNI FAKULTET: Makedonci nastavljaju demonstracije, traže ostavku Ivanova! (FOTO)

Osim što se na momente ponašala kao da se prvi put susreće sa ovim predmetom i okolnostima u kojima se našao na njenom stolu, Janeva je izjavila više stvari koje su zaintrigirale publiku, poput one da trpi pritiske i da joj prete, iako Ministarstvo unutrašnjih poslova kaže da ne raspolaže takvim informacijama.

Od samog početka emisije čitala je i sam predmet spora sa papira, i to zamuckujući, zbog čega je tražila da snimanje počne iznova, dok se u nastavku takođe se slabo snalazila bez svoje fascikle, toliko da je i voditeljka delovala upućenije u celu stvar od nje.

Publiku je najviše zabrinulo to što ni u jednom trenutku nisu shvatili na šta je to specijalna tužiteljka potrošila dva miliona evra državnog novca, u proteklih šest meseci.

Podsećamo, slučaj „Puč“ odnosi se na optužbe opozicije da su visoki Vladini službenici umešani u korupcijske afere.

Opozicija je u svojim „bombama“ predstavljenim javnosti tvrdila da je u Makedoniji skoro 25.000 ljudi bilo prisluškivano, što je ozbiljno krivično delo.

Katicin mandat traje četiri godine, ima neograničen budžet, a na insistiranje međunarodne zajednice, data joj je mogućnost izbora saradnika, što su više nego dovoljni uslovi da svoj posao radi nezavisno od politike i drugih institucija.

(Telegraf.rs / Telegraf.mk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA