Uslove za direktora policije ispunjavaju četiri kandidata!

Komisija je na sednici konstatovala da se na javni konkurs za izbor direktora policije, raspisan 2. septembra, prijavilo 10 kandidata

  • 1

Uslove za direktora policije ispunjavaju četiri kandidata, od 10 prijava koje su stigle na javni konkurs za izbor direktora policije, saopštila je danas Komisija za sprovođenje konkursa za izbor na radno mesto direktor policije.

Komisija je na sednici konstatovala da se na javni konkurs za izbor direktora policije, raspisan 2. septembra, prijavilo 10 kandidata, a nakon uvida u podnete prijave i priložene dokaze, utvrđeno je da četiri kandidata ispunjavaju uslove za učešće na konkursu.

Nakon otvaranja prijava i provere ispunjenosti uslova za učešće kandidata na konkursu, tačnije da li su prispele prijave blagovremene, potpune, dopuštene i da li su priloženi svi traženi dokazi, utvrđena je lista kandidata koji ulaze u izborni postupak, saopstila je Komisija za sprovođenje konkursa za izbor na radno mesto direktor policije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA