MALOLETNIK ČUVAO 11 PAKETA MARIHUANE RADI DALJE PRODAJE: Niška policija otkrila dilera

U kući maloletnika pronađeno je 11 paketa ove biljne materije ukupne težine 11 grama za koju se sumnja da je bila namenjena daljoj prodaji

  • 6

Niška policija podnela je krivičnu prijavu protiv jednog sedamnaestogodišnjaka zbog trgovanja marihuanom.

Carinici na Batrovcima prišli su "mercedesu" albanskih registracija. Kada su otvorili rezervoar za gorivo ostali su u čudu!

Kako je saopštila Policijska uprava, u njegovoj porodičnoj kući pronađeno je 11 paketa ove biljne materije ukupne težine 11 grama za koju se sumnja da je bila namenjena daljoj prodaji.

Pronađeni narkotici su oduzeti od maloletnika, a Višem javnom tužilaštvu je protiv njega podneta krivična prijava zbog neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ugljesa

    21. septembar 2016 | 20:51

    11 grama??? Smejem se a plakao bi

  • stvarno?

    21. septembar 2016 | 21:12

    Kad ce doci ono srecno vreme kad sam 3 outdor drveta imao u bashti. Svako preko 2,5 m i cvetova pune kese. Pokojna keva zalivali i ujutru i uveche a kuca puna veselih gostiju. I opshtinara i policajaca i kriminalaca. Svi sede za jednim stolom i lepo se slazu. Sloba miloshevic je bio shef drzave. Laka mu zemlja

  • Duki5

    21. septembar 2016 | 21:12

    Smesno je da se policija hvali da je uhapsen klinac sa 11 grama marihuane vrednosti oko 11 hiljada dinara. Gde je onaj koji je dao klincu tu marihuanu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA