Navijači Partizana osuđeni za napad na Vazurino obezbeđenje! (VIDEO)

Veljko Belivuk (31) i Darko Ristić (28) sklopili su sporazum o priznanju krivice po kojem su priznali krivicu i pristali na kaznu od godinu i godinu i deset meseci zatvora

  • 17

Veljko Belivuk (31) i Darko Ristić (28) navijači Partizana kojima se sudilo zbog incidenta u kojem je napadnuto obezbeđenje direktora FK Partizana Miloša Vazure, sklopili su sporazum o priznanju krivice sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu, po kojem su priznali krivicu i pristali na kaznu od godinu i godinu i deset meseci zatvora.

NAPADNUT VAZURA U HUMSKOJ! Uspeo da pobegne, pretučeni vozač i član obezbeđenja! (FOTO)

Suđenje koje je danas trebalo da bude održano odloženo je jer su optuženi u međuvremenu inicirali pregovore sa tužilaštvom, na osnovu kojih su i potpisali sporazume.

Jezivo nasilje: Pogledajte snimak napada na Vazuru i njegove ljude! (VIDEO)

- Oni su predlagali manje kazne, ali su ipak na kraju pristali na one koje je tužilaštvo tražilo. Uskoro bi trebalo da bude zakazano novo suđenje na kom sud treba da na osnovu "nagodbe" donese presudu - rekao je izvor blizak ovom slučaju za Kurir.

Napadači na Vazuru pokušali da upadnu u Zečevićevu kuću?! (VIDEO)

On je istakao i da bi Belivuk na osnovu sporazuma trebalo da bude osuđen za nasilničko ponašanje, dok se Ristić osim za krivično delo tereti i za nanošenje teških telesnih povreda članu Vazurinog obezbeđenja.

Podsetimo, do incidenta je došlo 28. aprila na parkingu ispred upravne zgrade kluba. Tokom suđenja su saslušani i oštećeni, ali se nisu pridružili krivičnom gonjenju niti su istakli imovinski zahtev.

Miloš Vazura nije imao status oštećenog jer je izjavio da njemu nisu pretili već da je samo razgovarao sa njima, kao i da ne zna zbog čega su napali njegovo obezbeđenje, a samim tim nisu optuženi ni za ugrožavanje njegove sigurnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VodeniBeograd

    22. septembar 2016 | 16:29

    Haha kakav pravosudni sistem, pa to nigde nema! Zasto prave sporazume? Zbog priznanja krivice? Pa sta ima da priznaju i ne priznaju cela Srbija ih je videla na snimkuj! Jos jedan od dokaza ko vodi glavnu rec

  • sasa

    22. septembar 2016 | 16:50

    i sada ce drzava da ih rani a oni ce opet za godinu dana da mafijaju.GOSPODO PRIVREMENI RAD JE MAJKA MARA ZA OVAKVE.RUDNICI NAM KOPAJU STRANCI A NASA GOSPODA MAFIJA I GLUMI LUDILO.U RUDNIK BRE DA KOPA RUKAMA KAKVA BRE PRIZNANJA KRIVICE KOJ MOJ.

  • Ja

    22. septembar 2016 | 16:22

    Malo je falilo da ubiju čoveka. Na kraju ce biti uslovna i teraj dalje. Pitao bih te sudije i advokate sta bi rekli da oni popiju takve batine. Ne verujem da bi tako presudili. Ali tudje rane ne bole.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA