NA PRODAJU NAJPOZNATIJA DRUŠTVENA MREŽA: Tviter gubi bitku sa konkurencijom!

Akcije ove kompanije doživele su rast vrednosti od 20 odsto odmah nakon objavljivanja izveštaja o početku pregovora o prodaji, čime je zabeležen najveći jednodnevni rast od osnivanja kompanije i trenutno iznosi 22,46 dolara po akciji

  • 2

Kompanija Tviter, koja trenutno ima tržišnu vrednost od 16 milijardi dolara, počela je pregovore o prodaji sa više tehnoloških kompanija.

Akcije ove kompanije doživele su rast vrednosti od 20 odsto odmah nakon objavljivanja izveštaja o početku pregovora o prodaji, čime je zabeležen najveći jednodnevni rast od osnivanja kompanije i trenutno iznosi 22,46 dolara po akciji.

TVITER JE EKSPLODIRAO, CELA KOLONA VOZILA ČEKA SAMO NA NJEGA: Predsednik seo na stolicu pored puta da bi pričao telefonom (FOTO)

Neimenovana osoba koja je upoznata sa slučajem, izjavila je danas da se ova kompanija bori sa najsporijim rastom prihoda od svog izlaska na berzu 2013. godine, prenosi Rojters.

Tviter vodi bitku za tip korisnika koji su skloni društvenoj mreži Fejsbuk koji trenutno ima više od 1, 71 milijardu korisnika.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljiljana

    23. septembar 2016 | 23:38

    STA MISLITE KO CE DA JE KUPI?STA CE JELENA KARLEUSA BEZ TVITERA SVOJE OMILJENE DR.MREZE.

  • Roko

    23. septembar 2016 | 23:37

    Dajte mi tviter i ti sta ces popit:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA