DO SADA NEZAPAMĆENA LIKVIDACIJA U SVETU KRIMINALA: Snajperom ubijen u crnogorskom zatvoru

Kako navode iz Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija, gde je Đurić izdržavao kaznu, snajperista je imao čist prostor za atentat jer je Đurić bio “sakriven” samo žičanom ogradom, a paviljon gde je ubijen nalazi se blizu reke Zete i šume, te je ubica nesmetano mogao da nadgleda Kotoranina i čeka pravi trenutak da ispali metak

  • 7

Ubistvo Dalibora Đurića (34), člana škaljarskog klana, likvidacija je koja do sada nije zabeležena u svetu kriminala.

STRAVIČAN REKORD KLINIČKOG CENTRA SARAJEVO: U jednom danu 15 pacijenata sa srčanim udarom!

Đurić, koji je u spuškom zatvoru izdržavao kaznu od dve godine zbog iznude, upucan je snajperom direktno u srce dok se kretao ka zatvorskoj teretani Poluotvorenog odeljenja.

Kako navode iz Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija, gde je Đurić izdržavao kaznu, snajperista je imao čist prostor za atentat jer je Đurić bio “sakriven” samo žičanom ogradom, a paviljon gde je ubijen nalazi se blizu reke Zete i šume, te je ubica nesmetano mogao da nadgleda Kotoranina i čeka pravi trenutak da ispali metak.

Iz zatvora dodaju i da je više osuđenika bilo u dvorištu u isto vreme kada i Đurić.

MISA ZA HITLEROVE GENERALE: U Zagrebu sutra okupljanje za ustaške zapovednike

- Neko je šetao, neko vežbao, odjednom se samo čuo pucanj i Đurić je pao. Pogođen je u grudi. Metak je izašao na leđa i napravio veliku izlaznu ranu. Svi su pritrčali, a njemu je na usta počela da izlazi krv. Došli su službenici, ubačen je u njihov auto i odvezen je u bolnicu - kažu u spuškom zatvoru, prenosi "Blic".

Poluotvoreno odeljenje gde je član škaljarskog kriminalnog klana pogođen praktično je potpuno otvoreno odeljenje, te bilo ko može da priđe skoro do ograde. Nakon atentata na Đurića svi zatvorenici zaključani su u sobe, a policija proverava da li je ubica radio po direktivi nekoga iz zatvora.

Prvi rezultati istrage ukazuju da se radi o planski izvedenom atentatu u kojem je učestvovalo više od dve osobe, a provera je trenutno usmerena prema odeljenju u kojem je Đurić boravio.

MISTERIJA STARA 36 GODINA: Perica nije znao ko je, a sada se pojavila ova žena koja je otkrila istinu o "Kišnom čoveku"

- Sumnja se da se ubica, sa saučesnicima ili bez njih, automobilom “škoda oktavija”, italijanskih registarskih oznaka, dovezao kroz naselja Rogami i Pričelje do mesta sa kojeg je pucao. Ta lokacija locirana je na udaljenosti oko 300 metara, na livadi koju reka Zeta razdvaja od zatvorskog kompleksa - naveo je izvor blizak istrazi.

Ubica je potom pobegao istim putem i zaustavio se pet kilometara dalje, na livadi u blizini kružnog prelaza na Duklji. Ostavio je pušku sa snajperom na zadnjem sedištu, a onda je polio vozilo velikom količinom benzina, zbog čeka ga je vatra brzo progutala.

Kako se sumnja, automobil kojim je atentator pobegao ove godine je ukraden u Bosni i Hercegovini, u Istočnom Sarajevu. Italijanske tablice su ukradene u mestu Udine, u Italiji, i to prošle godine.

Policija je u četvrtak uveče odmah blokirala prilaze zatvoru i u mraku tragala za tragovima koje je ubica za sobom ostavio.

Hrvati sagradili džinovski most koji NE VODI NIKUDA! (FOTO) (VIDEO)

- Tom prilikom pronađen je tronožac sakriven u šiblju, za koji se sumnja da je korišćen kao držač za snajper. Tronožac će biti upućen na veštačenje - tvrdi za crnogorske medije izvor uključen u istragu i dodaje da je u istragu uključeno i Specijalno državno tužilaštvo.

Ubijeni Đurić prebačen je na poluotvoreno odeljenje spuškog zatvora pre nekoliko meseci, iako nije smeo biti na tom odeljenju jer se znalo da mu je bezbednost ugrožena.

Inače, početkom meseca u Kotoru su razneta dvojica članova ovog klana napravom koja do sada nije viđena na ovim prostorima, prenose domaći mediji.

(Telegraf.rs / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • polat

    23. septembar 2016 | 23:37

    namestio neko metu zaposlen u zatvoru,nijedan holivodski reditelj nemoze rezirat film sto moze mafija u pravom zivotu

  • sever

    24. septembar 2016 | 18:29

    Kakao je sejao tako i poznjeo. Kad bi svi oni tako...

  • Naki

    24. septembar 2016 | 06:07

    Kako da ne cete naci atentatora vidi se da je profesionalac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA