≫ 

SRPKINJE HRVATIMA DAJU 10.000 EVRA U KEŠU samo zbog ove jedne stvari!

Mlada obezbeđuje mladoženji i posao u nekoj od zemalja EU

  • 7

Želja za boljim životom negde u, recimo Nemačkoj učinila je ono što nikome nije uspelo već nekih 25 godina - da u zajednicu ponovo spoji Srbe i Hrvate.

SRBIMA SLOVAKINJE PLAĆAJU 3.500 EVRA da kažu samo jednu jedinu reč!

 

Srpkinje masovno traže muževe iz Hrvatske, a za to su još spremne debelo da plate.

 

Od kada je Hrvatska ušla u Evropsku uniju, žene iz Srbije, ali i BiH imakedonije, voljne su da plate i do 10.000 evra za hrvatske mladoženje, odnosno za hrvatski pasoš koji će im taj brak omogućiti.

 

Foto: pixabay.com

Foto: pixabay.com

 

Postoje i posrednici

 

Zainteresovani Hrvat zatim dobija i obezbeđen posao u nekoj od zemalja EU u koju mlada želi da se odseli. Sa hrvatskim pasošem Srpkinje onda ne moraju da traže radnu ili boravišu vizu, odnosno neće biti ograničene više na 180 dana boravka, posle kojih moraju da napuste EU, pa da čekaju sledeću godinu.

 

– Ima li neki muškarac da se oženi devojkom iz Srbije zbog papira uz novčanu nadoknadu? Eto, ona je spremna da plati, ja sam se javio, kontaktirajte sa mnom da vas spoji i eto to je to... Javite se u inboks. Mladoženja koji pristane na ovu ponudu automatski dobija posao u Nemačkoj jer on mora da bude ovde u Nemačkoj, a njen razlog za dolazak ovde je da bude sa svojim bračnim partnerom – stoji u jednom oglasu na društvenim mrežama, prenose beogradski mediji.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komunista

    27. septembar 2016 | 11:43

    Зашто плаћати Хрвате? Како Украјинке већ 20 година траже "економски азил широм света". Не вежите са Хрватима ништа. Превариће вас. И не идите да радите за Хрватске фирме, неће вас платити. Избегавајте их у широком луку. Не не осећам мржњу, већ пишем из личног искуства. Знају да смо економски потлачени од наших "патриота" па користе. И бежите из овог америчко-енглеског концлогора звани Србија.

  • BOR

    27. septembar 2016 | 11:48

    Nikada

  • Luna

    27. septembar 2016 | 13:42

    Hehehe...pametnice. Sta ce zene, muka ih naterala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA