Uhapšeni migranti koji su POKUŠALI DA SILUJU maloletnu devojčicu u Subotici!

Kako se navodi u večerašnjem saopštenju subotičke policije, osumnjičeni su pokušali da pobegnu sa mesta događaja, ali su ih policijski službenici u tome sprečili

  • 30

Policija u Subotici uhapsila je državljane Pakistana M.A.R. (34) i B.Z.M. (22) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljene polne radnje nad maloletnom ženskom osobom.

NEZAPAMĆENI UŽAS USRED SRBIJE: Migranti pokušali da siluju maloletnicu!

Kako se navodi u večerašnjem saopštenju subotičke policije, osumnjičeni su pokušali da pobegnu sa mesta događaja, ali su ih policijski službenici u tome sprečili.

Njima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni osnovnom javnom tužiocu u Subotici.

Mediji su danas preneli da su dvojica migranata smeštenih u prihvatnom centru u Subotici nasrnula juče na jednu maloletnu devojčicu koju su, kako navode, pokušali seksualno da napastvuju.

Pišu da ih jedan slučajni prolaznik sprečio u toj nameri.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana Bakov

    27. septembar 2016 | 20:48

    Ova drzava je duzna da zastiti svakog svog gradjanina a pogotovo decu.Smestaj za migrante treba da bude van naseljenih mesta,a ne u centru grada.Ljudi ajdmo da pokrenemo peticiju ovo postaje neizdrzivo.Zastitimo nasu decu.

  • branko

    27. septembar 2016 | 20:47

    samo prekopirati Orbanov stav, nista vise, nista manje!!!

  • stvarno?

    27. septembar 2016 | 20:33

    Pa proshle godine se prichalo kako su emigranti u srbiji fini. Bar su to govorili chelnici. A sad ovo. Uskoro ce i bombe. Pa i po koje ubistvo. Treba ih juriti. Muslimani su to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA