VELIKA AKCIJA SRPSKE POLICIJE: Ulice u ovom gradu OČIŠĆENE OD VELIKIH DILERA, evo i kako!

Samo u ovoj godini od 19 uhapšenih, njih sedam je napravilo sporazum i bez suđenja prihvatilo kazne od ukupno 32 godine zatvora

  • 5

Valjevske policija zaplenila je od početka godine osam kilograma opojnih droga, a sa valjevskih ulica sklonjeni su svi „veći“ dileri.

Carinici u Preševu pronašli 1,6 kg kokaina između prednjih sedišta automobila (FOTO)

To su podaci koje je na konferenciji za novinare saopštio načelnik Policijske uprave u Valjevu Saša Marković. On je rekao da su od početka godine imali čak 43 zaplene droge na području Kolubarskog okruga.

- U suzbijanju trgovine narkoticima postižemo nadprosečne rezultate. Sve poznate dilere smo sklonili sa ulica. Međutim, uvek se pojavljuju novi. Oni stari izlaze iz zatvora, ali mi ih sklanjamo sa ulice. Danas je najveći rizik u Valjevu prodavati drogu. Samo u prvih osam meseci ove godine imali smo 43 zaplene opojnih droga, protiv 44 lica su podnete krivične prijave, njih 19 je uhapšeno i zadržano, a otkrili smo i dve laboratorije za proizvodnju opojnih droga - rekao je Marković.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kako je saopšteno, samo u ovoj godini od 19 uhapšenih njih sedam je napravilo sporazum i bez suđenja prihvatilo kazne od ukupno 32 godine zatvora. Valjevska policija je od početka godine imala nekoliko većih akcija na području Okruga, u kojima su zaplenjene značajne količine opojnih droga.

Načelnik policije Saša Marković je rekao da je Valjevo danas bezbedan grad, a građani Kolubarskog okruga u poslednjih 10 godina su najmanje ugroženi od svih vidova kriminala.

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kula

    29. septembar 2016 | 10:06

    Aj da se nelažemo.Vi organizujete čišćenje od dilera koji upadaju vašim dilerima u posao...otrgnuti od kontrole moraju u zatvor.

  • sneg

    29. septembar 2016 | 10:16

    Akcija grom udarila u gromobran...

  • Zivanovic krupanjac

    29. septembar 2016 | 11:55

    Zñaci? Prosek jedan kg . Jedan mesec , uspeh nema sta bravo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA