≫ 

Svi pričate o Bredu i Anđelini, a zaboravili ste na NAJSKANDALOZNIJI RAZVOD U ISTORIJI SRBIJE!

Da li se neko seća razvoda koji je obeležio istoriju Srbije, razvoda u kome su učestvovale i političke stranke i skupštine. Bračni problemi trajali su godinama, često sa političkim implikacijama i skandaloznim hronikama, a onda je ona morala da napusti zemlju

  • 6

Razvod Breda i Anđeline će sasvim sigurno nositi epitet "razvoda decenije", s obzirom na činjenicu da se ogromna pažnja poklanja ovom slavnom holivudskom paru. Sada je više od bilo čega važnije zašto je Anđelina ostavila Breda, sa kim će biti deca, a sa kim Bred. 

SRPSKA KRALJEVSKA VENČANJA KOJA SU OBELEŽILA ISTORIJU: Ljubavi jače od života (FOTO)

A da li se neko seća razvoda koji je obeležio istoriju Srbije, razvoda u kome su učestvovale i političke stranke i skupštine. Bračni problemi trajali su godinama, često sa političkim implikacijama i skandaloznim hronikama.

Venčali su se davne 1875. godine, rodila mu je sina Aleksandra, a onda su vremenom njihove političke razlike postale vidljive, ona je bila okrenuta Rusiji, a on Austriji.

ZAVIRITE U NAJLEPŠE SRPSKO KRALJEVSKO VENČANJE svih vremena! (FOTO) (VIDEO)

Pretpostavljamo da ste već pogodili - u pitanju je brak kralja Milana Obrenovića i kraljice Natalije.

Otvoren i javan sukob sa Milanom nastao je 1886. godine, povodom njegove veze sa gospođom Nasos, mada je kralj Milan i ranije bio sklon prevarama, koje je kraljica tolerisala zbog sina Aleksandra i svoje časti.

Foto: Wikipedia/Babaroga Foto: Wikipedia/Babaroga

Brojne razmirice dovele su do toga da je 1887. godine kralj želeo da kraljica napusti Srbiju uvidevši da mu ona može ugroziti položaj i politički uticaj. Dogovor je bio da kraljica ima pravo da leto provede u Srbiji, ali je potom morala da napusti zemlju na godinu dana.

Godine 1888, po Natalijinom povratku u Srbiju, kraljica Natalija i kralj Milan zvanično su se razveli. Kraljica se posle konačnog razlaza sa kraljem preselila u Bijaric u vilu "Sašino“.

SRPSKA KRALJEVSKA VENČANJA KOJA SU OBELEŽILA ISTORIJU: Ljubavi jače od života (FOTO)

Tokom izgnanstva samo je povremeno viđala sina Aleksandra. Pošto je kralj Milan abdicirao 1889. godine i napustio Srbiju, vratila se u zemlju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA