≫ 

MAJKA UBIJENIH MALIŠANA: Neka mi uzmu dušu, ja više nemam zašto da se borim!

- Na prvom susretu koji je imao sa decom ubio ih je - izgovara Amra vidno potresena koja još objašnjava kako je čim je saznala da su deca izašla sa njim, pokušala da ih kontaktira, ali bezuspešno

  • 49

O porodičnoj tragediji u kojoj je otac, 41-godišnji Nesad Đedović u svom automobilu sinoć ubio dvoje maloletne dece, a potom pokušao da izvrši samoubistvo, oglasila se i majka maloletne dece.

Amra je, kako piše pink.rs, pre nekoliko sati stigla u BiH iz Nemačke, a za smrt svojih mališana, sedmogodišnjeg sina A.D. i 11-godišnje kćerke M.D, saznala je od svoje majke.

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U TUZLI: Otac UBIO dvoje DECE, pa pokušao da izvrši samoubistvo

Kako otkriva, njen bivši muž Nesad sa decom nije imao kontakt od 3. juna ove godine.

- Na prvom susretu koji je imao sa decom ubio ih je - izgovara Amra vidno potresena koja objašnjava kako je čim je saznala da su deca izašla sa njim, pokušala da kontaktira, ali bezuspešno.

Foto-ilustracija: Google Street View, pixabay.com Foto-ilustracija: Google Street View, pixabay.com

- Ceo dan sam zvala, a ni na jedan poziv nije odgovarao. Kćerka mi je u poruci napisala da kupuje nešto. Bila sam zabrinuta. Znala sam da je on spreman na sve, jer je i na mene potezao pištolj. U 20:10 sati sam nazvala Nesibu koja nije znala gde je on otišao sa decom. Tada sam postala još zabrinutija. Ponovo sam kasnije zvala, ali bezuspešno. Informacija o deci nije bilo - nastavlja Amra.

Zabrinuta, ipak je odlučila da krene put BiH.

- Nakon što sam došla u Austriju, majka mi je telefonom rekla za tragediju koja se dogodila. Ovde sam došla živa, ali kao i da nisam. Neka mi uzmu dušu, ja više nemam zašto da se borim. Ceo svet zna da sam patila 14 godina sa njim - dodaje plačnim glasom Amra.

Podsećamo,u sredu, oko 19 sati, na regionalnom putu Lipnica - Obodnica, otac je usmrtio svoje dvoje dece i pokušao samoubistvo u vlastitom automobilu Pasat.

Kako je potvrđeno, Đedović se zbog teške povrede glave i dalje nalazi u Jedinici intenzivnog lečenja na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju Univerzitetsko-kliničkog centra u Tuzli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bellyssa

    29. septembar 2016 | 23:11

    Zver je sebe promasila da zivi a deci uzela zivote.. pretuzno.

  • nepromisljena

    29. septembar 2016 | 22:34

    KAKO SEBE PROMASI KRETENCINA , DECU UBI IZ PRVE, A SEBE KUKAVICA NIJE POTREFIO . DABOGDA CRKAVAO I NE MOGAO DA CRKNE U NAJTEZIM MUKAMA .

  • Salee

    29. septembar 2016 | 21:03

    U paklu gorio Dabogda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA