≫ 

SAMO U SRBIJI: Terali čoveka da im kuva kafu, a onda hteli da mu ZAPALE KUĆU i auto zbog - 150 EVRA!

Kako je saopštila niška Policijska uprava, oni su se juče u Nišu susreli sa oštećenim, pretili mu i tražili novac da bi uveče otišli do njegove kuće i nastavili da ga maltretiraju

  • 0

Niška policija uhapsila je Aleksinčane M.P. (31) i S.K. (19) zbog sumnje da su od jednog Nišlije pokušali da iznude 150 evra preteći da će mu zapaliti kuću i kola.

Kako je saopštila niška Policijska uprava, oni su se juče u Nišu susreli sa oštećenim, pretili mu i tražili novac da bi uveče otišli do njegove kuće i nastavili da ga maltretiraju. Zahvaljujući efikasnoj akciji niške policije koja je stigla pre nego što su iznuđivači uspeli da naude oštećenom, obojica su uhvaćena na delu i sprovedena u pritvor.

UHAPŠEN NA DELU: Vlasniku zlatare pokušao da iznudi 8000 evra

Kako saznajemo, protiv M.P. se već vodi krivični postupak zbog iznude čija je žrtva bio isti čovek.

Iznuđivač je oštećenog našao u jednoj niškoj kafani i odmah je počeo da mu preti. Zahtevao je od njega da promeni iskaz kako bi izbegao krivično gonjenje, ali mu ni to nije dovoljno već je od njega tražio i 150 evra.

Foto-ilustracija: Profimedia/robertharding Foto-ilustracija: Profimedia/robertharding

POKUŠAO DA IZNUDI 50.000 EVRA: Ultimat-fajter Dušan Panajotović osuđen na tri i po godine zatvora

- Oštećeni je uspeo da se nekako izvuče, ali nije smeo da do večeri ode svojoj kući jer se bojao da će ga njegov mučitelj tamo pronaći što se zaista i desilo. Oko 20 sati M.P. je sa svojim prijateljem S.K. upao u kuću svoje žrtve. Tražili su od njega da ih ugosti, kuva im kafu i donosi piće, dok su mu sve vreme pretili da će mu zapaliti sve što ima ako im ne preda novac. Prestravljeni čovek im je dao 40 evra, koliko je imao, što njima nije bilo dovoljno i nastavili su da mu prete - kažu naši sagovornici iz istrage.

Međutim, zahvaljujući efikasnom operativnom radu, policija je vrlo brzo locirala iznuđivače i zatekla ih u kući njihove žrtve.

- Kada su videli policiju, zapretili su oštećenom da kaže da su mu prijatelji i da ga nisu ni na koji način maltretirali, ali im varka nije prošla i završili su iza rešetaka - kažu naši sagovornici.

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA