≫ 

UŽAS U NIŠU: Žena mrtva, suprug u kritičnom stanju, posle napada razbojnika (FOTO)

U kući bračnog para sve stvari su ispreturane. Očito je da su razbojnici tražili novac i vredne stvari znajući da ova porodica već dugo godina radi u Sloveniji

  • 24

Beživotno telo žene J.Ž pronađeno je jutros oko 8.45 sati u kući u Ulici Moše Pijade broj 8 u selu Medoševac kod Niša, dok je njen suprug G.Ž. u teškom stanju prebačen u Klinički centar u Nišu.

Prema prvim informacijama, nasreća se dogodila kada su u njihov dom upali nepoznati razbojnici.

- Čuo sam zapomaganje iz domaćinstva i otišao tamo. Zatekao sam G.Ž. kako se dovukao uz zid do stepeništa. Rekao mi je da je išao da otprati sina na studije u Beograd na autobus. Kada se vratio kući prilikom ulaska u stan neko ga je s leđa udario u glavu i onesvestio-  kaže komšija za beogradske medije.

Kako Telegraf saznaje, porodica se juče vratila iz Slovenije.

Inače, u kući bračnog para sve stvari su ispreturane. Očito je da su razbojnici tražili novac i vredne stvari znajući da ova porodica već dugo godina radi u Sloveniji.

Policija je na licu mesta i radi uviđaj.

Uskoro opširnije....

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    3. oktobar 2016 | 10:01

    Treba uvesti Americki zakon o povredi privatnog poseda. Sve dok oni mogu sa nekom uslovnom da se izvuku bice ovoga. Kad budu znali da su iM velike šanse da iz kuce ili stana izadju sa nogama napred bice manje ovakvih slucajeva.

  • Јасмина

    3. oktobar 2016 | 10:29

    Нико више није сигуран.Килав нам је закон о заштити грађана и имовине...

  • Diki

    3. oktobar 2016 | 10:17

    Strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA