≫ 

U SREBRENICI NAPETO: Grujičić slavio, Bošnjaci strahovali

Grujičić je ranije juče rekao da ima mnogo više glasova od Durakovića, a Duraković da je još rano za procenu i da će presuditi glasovi "odsutnih" i onih koji glasaju poštom

  • 17

U Srebrenici situacija je noćas bila napeta, na centralnom gradsku trgu stajale su grupa Bošnjaka, pristalice aktuelnog načelnika Ćamila Durakovića, dok u obližnjem kafiću pristalice njegovog protivkandidata Mladena Grujičića proslavljaju pobedu.

Izetbegović o najvećem razočaranju - gubitku Srebrenice: "Zašto postavljate takva pitanja?"

Kako je izvestio reporter N1TV, između kafića i grupe Bošnjaka je kordon policije, koji je, prema video snimku, opremljen za razbijanje demonstracija.

Pristalice Grujičića su bile i ispred kafića, uzvikivaliu su "pobeda", dok je Duraković bio u izbornom štabu. Svi su očekivali rezultate izbora u Srebrenici.

Grujičić je ranije juče rekao da ima mnogo više glasova od Durakovića, a Duraković da je još rano za procenu i da će presuditi glasovi "odsutnih" i onih koji glasaju poštom.

Međutim, predsednik SNSD-a Milorad Dodik je na konferenciji za novinare u Banjaluci, rekao da nijedna "vreća" koja treba da dođe sa strane ne može da ugrozi rezultat koji je postigao Grujičić.

N1 tvrdi da su pristalice Durakovića u strahu. Nisu, tvrdi ta TV, sigurni kako bi Srebrenica izgledala ako pobedi Grujičić.

Duraković tvrdi da ništa ne bi bilo isto i da bi se Bošnjaci u tom slučaju počeli iseljavati iz Srebrenice.

U Srebrenici je juče bila u opticaju priča da bi se Dodik mogao pridružiti Grujičiću u slavlju, ali se takva mogućnost više ne sponinje.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRBIN

    3. oktobar 2016 | 18:40

    Nema potrebe za strah,,Srbi ce biti ljudi i ostaju ljudi,,zivot se nastavlja,,treba dalje ziveti.Srebrenicani,,prizite ruku i gledajte u buducnost..SRECNO!!!

  • Nn...

    3. oktobar 2016 | 10:23

    Jedan srbin da vodi srebrenicu i origanizube dzenazu u julu to nema smisla! Namjesteni glasovi srbi slave unaprijed!!!!

  • Boki

    3. oktobar 2016 | 11:01

    Dokle vise podele?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA