MALA JANA PREDOSETILA TRAGEDIJU: Od toga što je rekla Zoranu veče pred Zoričinu smrt, slediće vam se krv u žilama!

Prema rečima Zorana Marjanović, Janinog oca, on je veče pre Zoričine smrti jedva uspeo da pred jutro uspava svoju ćerku koja je sve vreme pominjala baku

  • 7
Zorica, majka ubijene Jelene Krsmanović Marjanović Foto: Milena Đorđević

Unuka pokojne Zorice Krsmanović, majke ubijene pevačice Jelene Marjanović, Jana (5), navodno je predosetila bakinu smrt.

UMRLA JE DOZIVAJUĆI ĆERKU JELENU: Zorica izdahnula na sestrinim rukama!

Prema rečima Zorana Marjanović, Janinog oca, on je veče pre Zoričine smrti jedva uspeo da pred jutro uspava svoju ćerku koja je sve vreme pominjala baku, piše "Alo".

-Trebalo je da ja i Jana prekjuče posle vrtića odemo kod Zorice, ne znajući da će nas Zoričina smrt preduhitriti. Jana nije htela da spava do pet ujutru, pa smo sklapali lego kockice ne bih li joj preusmerio misli zato što ju je celo veče pominjala, ali ne pitajući, već konstatujući: "Tata, biće moja baka Zoka dobro" - rekao je Zoran.

Zoran Marjanović napomenuo je da nije saopštio Jani da joj je baka umrla, te da ne zna kada će to učiniti.

Podsetimo, Zorica Krsmanović preminula je u utorak oko 11 sati u porodičnoj kući u Borči, dozivajući svoju jedinicu.

Ona je izdahnula na rukama rođene sestre, kojoj je govorila da ide kod svoje ćerke Jelene i zamolila je da vodi računa o njenoj unuci Jani.

(Telegraf.rS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    6. oktobar 2016 | 07:26

    Ovo nije normalno....dete od 5 god da ne spava celu noc....Ja imam dvoje dece, moze da se desi kasno da se legne, ali do 5 h.....Ljudi, zapitajte se za psihu tog deteta....tu se vec sad nesto desava.....Ne uspavas dete do 5 h???????????????

  • Suzana

    6. oktobar 2016 | 17:19

    Jao! sta sve necu procitati. Ja cu poludeti od tuge za malom Janom. Dete nema pojma sta je nju sve snaslo. Srce malo. Neka ti je Bog u pomoci. Po zlatu hodala. A Vi iz nadredjenih ustanova pratite razvoj tog deteta. Znam da ce te reci ,, ti ces nam narediti". Ne zaboravite, imate i vi vasu decu.

  • Muzicari iz komsiluka

    6. oktobar 2016 | 13:47

    Pun je patetike i folirant ima iz blizine crkve narkodileri i svestenik jedan zna da su oni narkomani i drogama se ta vracara sluzila i kobajagi lecila sinove i cerke poznatih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA