POBEGAO JE U SRBIJU POSLE UBISTVA DVE DEVOJKE: Raspisana međunarodna poternica za Sefićem

Tužilaštvo Kantona Sarajevo otvorilo je istragu protiv Sanjina Sefića, osumnjičenog za teško krivično delo protiv sigurnosti javnog saobraćaja sa smrtnom posledicom i neukazivanje pomoći povređenoj osobi nakon saobraćajne nesreće

  • 3

Kantonalni sud u Sarajevu je na zahtev Tužilaštva KS doneo naredbu o raspisivanju međunarodne poternice za odbeglim Sanjinom Sefićem, osumnjičenim za ubistvo.

OVO JE SANJIN SEFIĆ, KOJI SE KRIJE NEGDE U SRBIJI: Pregazio je dve devojke u Sarajevu, pa taksijem prešao granicu!

Sud KS je ovu naredbu uputio Ministarstvu unutrašnjih poslova KS koji treba da je prosledi Interpolu, nakon čega se očekuje raspisivanje međunarodne poternice, javlja Kliks.ba.

Interpol potom treba MUP-u Srbije da naredi da uhapsi i izruči Sefića Bosni i Hercegovini.

Tužilaštvo Kantona Sarajevo otvorilo je istragu protiv Sanjina Sefića, osumnjičenog za teško krivično delo protiv sigurnosti javnog saobraćaja sa smrtnom posledicom i neukazivanje pomoći povređenoj osobi nakon saobraćajne nesreće.

Podsetimo, Sefić je 10. oktobra u večernjim satima u centru Sarajeva automobilom usmrtio dve devojke, nakon čega je pobegao iz BiH preko Graničnog prelaza Uvac. Prema informacijama MUP-a KS, radi se o višestrukom povratniku u činjenju prekršaja iz oblasti saobraćaja i javnog reda i mira.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA