PRODAJEM BEBU MARIJU ZA 5.000 EVRA: Oglas koji je sve zaprepastio!

Neukusni oglas uklonjen je sa sajta posle 30 minuta, nakon što je veliki broj korisnika napravio skrinšot

  • 2

Na Ibejovom portalu za male oglase na prodaju je ponuđena beba. Kako izveštava "Rajniše post", a prenosi "Fokus", reč je o 40 dana staroj devojčici Mariji, za koju je traženo 5.000 evra.

APEL KOJI SLAMA SRCE: Policija zove na sahranu napuštene bebe (VIDEO)

Neukusni oglas, koji je postavljen u Duisburgu (Severna Rajna-Vestfalija), uklonjen je sa sajta posle 30 minuta, nakon što je veliki broj korisnika napravio skrinšot. Za sada nije poznato da li je reč o bizarnoj šali, prevari, ili ozbiljnoj ponudi. Portparol malih oglasa u Ibeju izjavio je da je kompanija istog dana podnela krivičnu prijavu.

- Veoma nam je stalo da počinilac odgovara za svoje postupke, čak i ako je u pitanju samo šala - rekao je Pjer di Boa.

U međuvremenu je pokrenuta istraga zbog sumnje na trgovinu ljudima, a, kako je izvestio sajt televizije "WDR", duizburška policija već ima dvoje osumnjičenih, a u pitanju su izbeglice.

Policija je predala bebu na staranje nadležnim službama, a roditelji su odvedeni na saslušanje. Istraga je u toku i još se ne zna ko je postovao oglas. Potvrđeno je, međutim, da to nije učinjeno sa internet-adrese roditelja.

(Telegraf.rs / Izvor:focus.de)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA