POZNATA PEVAČICA SE SLOMILA PRED IZBEGLICAMA: "Izvinjavam se u ime moje države"

Pevačica se jako potresla kad je obišla kamp gde su deca izbeglice

  • 23

Nakon što je posetila izbeglički kamp u Kalaisu, pevačica Lili Alen se prvo zgrozila nad užasom koji vidi, pa je briznula u plač.

MUSLIMANSKA DEVOJČICA KLEČI PRED PAPOM: Zbog ovog snimka ceo svet drhti (VIDEO)

Posebno se potresla kad je otišla da vidi improvizovan kamp, poznat kao "džungla" u kom borave deca migranti, koja nemaju pratnju.

Na kraju je svim prisutnima, u ime svoje države, uputila izvinjenje.

Pevačicin doživljaj izbegličkog kampa pogledajte ovde:

(Telegraf.rs / Izvor: bbc.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kristal

    13. oktobar 2016 | 16:42

    E ovako. Kada su poceli kod nas da dolaze migranti, u tom periodu nekom. Slucajno sam cuo zenu u prodavnici kako prica prodavacici. Necu citirati. Ma ne treba im bre uopste pomagati, zamisli dam carape jednom decku, a on ni 5 ni 6 ode do wc-a, opere patike, a carapa baci u kantu. Toliko o tome da su jadni i bedni. Puni su para, a sve hoce za dzabe. Surova realnost, a vi ih zalite i dalje.

  • Teslina naslednica

    14. oktobar 2016 | 00:46

    Uvek me rasplacu i uvek se pomolim Bogu i kazem, Boze molim te unisti Ameriku. Znam ja da se njihova kultura razlikuje od nase po svemu, ali da njihove zemlje nisu okupirane oni ne bi ni dolazili kod nas!

  • Teslina naslednica

    14. oktobar 2016 | 15:29

    Da da ne duzimo, tako je bilo i u Jugoslaviji i svuda gde je Amerika ulozila ogroman novac da svrgne " diktatore", ali kolika bi bila verovatnoca da bi ste Vi videli jednog Avganistanca ili Sirijca u Beogradu da Amerika u tim zemljama nije uvodila demokratiju??? Oni kakvi god da su, imali su svoje zemlje, kulturu, obicaje, kome se to svidjalo posecivao je njihove zemlje, kome je njihov civilizacijski nivo bio neshvatljiv nije tamo morao ni da ide.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA