MONSTRUM SILOVAO MENTALNO OBOLELU ŽENU, a onda sa tužilaštvom DOGOVORIO koliko će da robija

Silovatelj je svojim vozilom pratio ženu koja je peške išla ka centru grada, stao je i ponudio joj da je poveze, pa kada je ona odbila, A. Ć. ju je na silu uvukao u auto

  • 5

Osnovno javno tužilaštvo iz Prilepa, na jugu Makedonije, sklopilo je dogovor sa A. Ć. ( 47 ), optuženim za seksualnu zloupotrebu nemoćne osobe, da mu bude izrečena zatvorska kazna od šest godina, saopštilo je danas javno tužilaštvo. 

UŽAS U RESNIKU: Otišla na žurku kod drugaricinog dečka, pa je njegov drugar SILOVAO!

Naime, sudija na prethodnom postupku je prihvatio sporazum i doneo presudu kojom je optuženom izrekao predloženu zatvorsku kaznu, a do početka izdržavanja robije, A. Ć. će ostati u pritvoru.

Nemio događaj, zbog čega mu je izrečena presuda od šest godina zatvora na osnovu dogovora sa tužilaštvom, desio se 18. jula, kada je, "zloupotrebljavajući zaostali duševni razvoj oštećene, izvršio obljubu".

Kritičnog dana, monstrum je svojim vozilom pratio ženu koja je peške išla ka centru grada. U jednom trenutku joj je ponudio da uđe u auto i poveze je. Kada je ona to odbila, A. Ć. ju je na silu uvukao u vozilo, odvezao van grada i silovao.

Policija ga je ubrzo pronašla i uhapsila, a sudija mu odredio pritvor, u kome će ostati do početka izdržavanja kazne zbog silovanja.

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRB

    14. oktobar 2016 | 18:10

    ZA OVAKVE BOLESNIKE SMRTNA KAZNA BOZE IMA LI TE STRASNO

  • Јасмина

    14. oktobar 2016 | 20:57

    А шга је он?Ментално оболел монструм!!

  • Jana

    15. oktobar 2016 | 08:33

    Malo da silujemo tuzilastvo??? Mozda im dodje iz dupeta u glavu, stoka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA