BOJAN MI JE KOLIMA ULETEO U TRPEZARIJU: Sekund pre sam izašla iz te prostorije, zagrmelo je kao eksplozija! (FOTO)

U trenutku nesreće koja se dogodila sinoć nešto pre 20 sati, u trepezariji porodične kuće penzionerke Tereze Agošton, koja živi sama u prednjoj kući, na svu sreću nikoga nije bilo

  • 2

Vozač "opel astre" Bojan A. (27) uleteo je sinoć kolima u trpezariju penzionerke Tereze Agošton (73) u Kikindi, i tom prilikom zadobio teške telesne povrede.

UŽAS USRED SRBIJE: Telo žene vezano za bicikl pronađeno u kanalu!

Mladić se trenutno nalazi u Kliničkom Centru Vojvodine u Novom Sadu gde je primljen sa teškim povredama glave. Kako je potvrđeno redakciji Telegrafa, mladić je operisan i trenutno je van životne opasnosti.

U trenutku nesreće koja se dogodila sinoć nešto pre 20 sati, u trepezariji porodične kuće penzionerke Tereze Agošton, koja živi sama u prednjoj kući, na svu sreću nikoga nije bilo. Baka se nalazila u sobi pored, gde je kako kaže otišla da zapali vatru, jer se peć za loženje nalazi u susednoj prostoriji.

Čula je strašan prasak, poput eksplozije.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Sedela sam u sobi pored, odjednom sam čula prasak i pomislila da je neko bacio bombu. Jako sam se uplašila. Kada sam polako prišla vratima i otvorila ih prvo od prašine koja se digla ništa nisam videla. Prozor je bio potpuno razvaljen,a radijator je došao do kraja sobe. Uspela sam da izađem iz kuće i odem do ćerke koja živi u dvorištu iza moje kuće. Samo sam joj rekla: “Brzo dođi, neko nam je bacio bombu“ - priča za Telegraf Tereza, koja još ne veruje šta se dogodilo.

Eržebet Savanović (49), bakina ćerka kaže za Telegraf, da su još uvek svi u šoku:

- Čuli smo i mi prasak, ali kada sam pogledala kroz prozor, videla sam samo kako ljudi trče prema našoj kući. U trenutku je stigla moja majka koja je bila jako uplašena i rekla mi je da je neko bacio bombu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Eržebet priča, da je polako izašla na ulicu i da je tada videla stravičnu scenu. Automobil je bukvalno bio smrskan, sve je bilo razrušeno, cigle na sve strane , zid je pao... Komšije su brže bolje počele da pristižu, a u automobilu su videli mladića koji je ležao na mesto suvozača:

- Bio je potpuno bez svesti, automobil je bio uništen. Ubrzo je došla ekipa Hitne pomoći, policija i vatrogasci. Bilo je strašno.Još uvek ne shvatamo šta se dogodilo. Samo mogu da kažem da je sreća u ovoj nesreći što u sobi nikoga nije bilo - priča Erdžebet i dodaje da upravo ta soba služi za porodična okupljanja:

- Kada dođu gosti i deca, porodica se najčešće okuplja u prednjoj sobi do ulice, gde se sinoć dogodila nezapamćena nesreća.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

UŽAS NA ZVEZDARI: Automobil uleteo u dvorište i zakucao se u betonsku ogradu! (FOTO)

Baka, koja inače ima problem sa pritiskom i dalje ne može da dođe k sebi od onoga što je moglo da se dogodi:

- Još sam u šoku, popila sam i lek za smirenje i za pritisak. Eto, zima ide a nama se kuća srušila - očajna je i uplašena baka Tereza.

Ekipa Telegrafa je danas na mestu saobraćajne nezgode zatekla i oca povređenog mladića, Vitomira A. Vidno uznemiren, samo je govorio da je sreća da niko nije nastradao u kući:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Bojanu su danas operisali glavu, operacija je bila teška i trajala je čitavu noć, rekli su mi da je van životne opasnosti, oštećen mu je i desni skočni zglob. Na svu sreću, vatrogasci su uspeli da ga izvuku iz smrskanog automobila. Šta da kažem?! Bojan je dozvolu dobio pre osam godina, bilo je kišovito, mladost i eto - zabrinuto je govorio otac.

AKCIJA "ARMAGEDON" OTKRILA MONSTRUMA: Prebijao je devojku a onda i ZATVORIO kako bi prikrio svoje IŽIVLJAVANJE!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Meštani i komšije, stoje ispred kuće, odmahuju ruku, zabrinuti.

- Moglo je i gore da bude, eto sediš u kući u svojoj sobi i nesreća se za sekund dogodi. Ne daj bože nikom - prokomentarisao je prolaznik.

Svekrva i zaova Eržebet Savanović, koje žive nekoliko ulica dalje, potvrdile su da su mladića videle sa svoje terase kako je velikom brzinom projurio pored zgrade. Mladić se ni na jednoj raskrsnici nije zaustavio i sva je sreća da je bila nedelja, kišivito vreme i da na ulici nije bilo prolaznika ni gužve u saobraćaju.

(D. Starčević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA