UŽAS NA ZVEZDARI: Automobil uleteo u dvorište i zakucao se u betonsku ogradu! (FOTO)

Vlasnik kuće kaže da je ovo šesti put da im auto uleće u dvorište i da je pre nekoliko godina jedan mladić na tom mestu i poginuo. Policija je obavila uviđaj, a tokom istrage biće utvrđene sve okolnosti ove nezgode

  • 4

Danijel S. (27) vozač automobila marke "citroen" uleteo je u dvorište kuće na adresi Dimitrija Tucovića 101, na Zvezdari, kada je  pokušao da izbegne vozilo koje mu je preseklo put iz suprotnog pravca.

"Citroen" je na raskrsnici u ulici Dimitrija Tucovića, prema recima očevidaca najverovatnije, prošao kroz crveno, udario u "reno twingo" i uleteo u dvorište kuće.

Srećom u saobraćajnoj nezgodi nema povređenih. Materijalna šteta je velika, jer je auto srušio ceo dvorišni zid kuće i nadstrešnicu.

Vlasnik kuće kaže da je ovo šesti put da im auto uleće u dvorište i da je pre nekoliko godina jedan mladić na tom mestu i poginuo. Policija je obavila uviđaj, a tokom istrage biće utvrđene sve okolnosti ove nezgode.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beogradjanin

    13. maj 2014 | 00:03

    Birazeru, ako prodajes delove za C4 javi se, trebaju!

  • Adam

    12. maj 2014 | 23:30

    Koje je vreme doslo,ni u sopstvenom dvoristu nisi siguran.

  • Prefra

    13. maj 2014 | 21:52

    ta kobna raskrsnica sa Krvskom ulicom... neki su tu nazalost tu izgubili dragoceni zivot... I opet se nadam se da ce ovaj put neko iz vlasti da se pozabavi ovime, a ne kao neke prethodne vlasti koje su cak i na zahtev stanara i komsija trazeci da se makar postave zastitni stubici odgovorli da je sigurnije za vozace da udare u zid nego u stubice, a pesake ko...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA