IZVISILI: Ceca imala operaciju, fanovi je džaba čekali

Svetlana Ražnatović operisana pre šest dana, ali je njen advokat zamolio sudiju da se detalji ne otkrivaju javno, tokom procesa u kojem je, zajedno sa svojim zetom, optužena za verbalni i fizički napad na direktora FK "Mladi proleter"

  • 0

Troje najvernijih fanova uzalud su čekali ispred Palate pravde sa poklonima, jer se popularna pevačica Svetlana Ražnatović nije pojavila na zakazanom suđenju zbog oporavka posle operacije!

Cecin advokat Goran Petronijević priložio je sudu otpusnu listu iz bolnice u kojoj je pevačica imala hiruršku intervenciju 2. juna! Međutim, Petronijević je zamolio sud da ne objavljuje javno detalje Cecine operacije i prirode bolesti.

Razočarani fanovi Zoka (20), Anđela (15) i Andrija (8),  najmlađi fan koji je ikada čekao Cecu ispred suda, tako su izvisili da joj predaju poklone.

- Svu ljubav svoju za Cecu moju - odštampali su njeni obožavaoci na beloj majici koju su obukli plišanom medi, poklonu za njihovu omiljenu pevačicu. Pored igračke, fanovi Cece Ražnatović su doneli i buket orhideja.

Suđenju je bio prisustvovao njen zet Predrag Ocokoljić, kao i svedoci - Ljubinko Jeftić i Predrag Fabijanić, telohranitelj udovice Željka Ražnatovića Arkana.

Podsetimo, njima se sudi za uvrede i fizički napad na Aleksandra Olarevića Ojtu, predsednika fudbalskog kluba "Mladi proleter".

Suđenje je otkazano za 28. septembar.

(D.M)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA