KAKVA DOMINACIJA: Norveška snimila moćnu rusku flotu na putu za Siriju

Rusija je u subotu objavila da će nosač aviona Admiral Kuznjecov ojačati rusko vojno prisustvo u istočnom Mediteranu, gde ruske snage učestvuju u ratu u Siriji

  • 24

Norveška vojska danas je objavila da je snimila rusku flotu, uključujući nosač aviona, koji su primećeni uz norvešku obalu na putu za istočni Mediteran.

Ruska i sirijska vojska prekinule vazdušne napade na Alepo

Nosač Admiral Kuznjecov, stacioniran u Severomorsku u Barentsovom moru, i sedam brodova u njegovoj pratnji snimljeni su u ponedeljak u međunarodnim vodama oko Norveške, saopštila je portparolka vojske Elizabet Eikeland, a preneo je AFP.

- Dobili smo informacije da se kreću prema Sredozemlju - rekla je ona.

SARU SU IZVLAČILI 6 SATI IZ RUŠEVINA: Bila je sa bratom u kući, a onda je bomba pala na njih. Jedno od njih nije uspelo (VIDEO)

Rusija je u subotu objavila da će nosač aviona Admiral Kuznjecov ojačati rusko vojno prisustvo u istočnom Mediteranu, gde ruske snage učestvuju u ratu u Siriji.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Isko

    19. oktobar 2016 | 08:05

    Čudna je ta zaljubljenost nekih ljudi u oružje kada ono služi samo za ubijanje. A Rusima nisu ni potrebni nosači aviona jer je njihova doktrina odbrambeni rat. Cela Rusija je jedan veliki nosač aviona.

  • Puter

    19. oktobar 2016 | 00:09

    Onaj koji je stvorio sedam nebesa i zemlju, u stanju je da preokrene stvar u suprotnom pravcu. Danas Sirija sutra Rusija ili neka druga zemlja.

  • Kiki

    18. oktobar 2016 | 23:55

    To po vama cudo od nosaca nosi 45 aviona a imaju samo njega Ameri imaju 24 kina 4 francuska 2 Svi ovi nosaci su veci od ovog Recimo americki nosaci tipa Nimic a ima ih 5 nose po110 aviona

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA