TRAGEDIJA KOJA JE POTRESLA MAKEDONIJU: Baka (84) izgorela u STRAVIČNOM požaru, deka povređen u pokušaju da je spasi

Kada su uspeli da obuzdaju vatrenu stihiju i ugase požar, vatrogasci su pronašli ugljenisano telo starice u potpuno izgoreloj pomoćnoj prostoriji kuće

  • 2

Žitelji sela Dolni Polog kod Kočana, na istoku Makedonije još uvek su u šoku nakon saznaja ga je njihova komšinica, Lj.S. (84) izgubila život na jezivi način. Ona je juče živa izgorela u improvizovanoj pomoćnoj prostoriji u kući, koja im je služila kao kuhinja, dok je njen suprug D.S. (85) zadobio teške opekotine po licu i telu pokušavajući da je izvuče iz plamena i spasi. On je prenet u kočansku bolnicu gde se lekari bore za njegov život.

POŽAR U NIŠU: Beba se nagutala dima, hitno prebačena u bolnicu! (FOTO)

Čim su primetili plamene jezike i dim kako kulja iz kuće D.S. njegove komšije su pozvali vatrogasce iz Kočana. Kada su uspeli da obuzdaju vatrenu stihiju i ugase požar, vatrogasci su pronašli ugljenisano telo starice u potpuno izgoreloj pomoćnoj prostoriji kuće.

- Nadležna istražna ekipa iz kočanske policije i dežurni javni tužilac su izvršili uviđaj na mestu tragedije. Istraga o razlozima izbijanja požara je u toku - izjavila je Gordana Panajotova, portparol SUP iz Štipa.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majka

    19. oktobar 2016 | 22:54

    Zivim u beogradu sezdeset godina svuda su stari sami i napusteni.sinovi i cerke imaju svoje obaveze i roditelje ostavljaju same i u ponekad u supama garazama i dvorisnim sobama bez uslova.to znam iz iskustva.u mojoj ulici svi smetamo svojoj deci a izgradili smo im kuce i cuvali decu

  • Vekii

    20. oktobar 2016 | 08:53

    Ne mogu razumeti ljudi koje ostave tako svoje roditelje,ja sam unuka od bake koja ima 93 god i cuvam je kao moje oci kad god dodjem kod nje a zivi sa cerkom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA