≫ 

NEMAM NAMERU DA SE IZVINIM: Ubica koji je ČEKIĆEM SMRSKAO GLAVU prostitutki, bez trunke kajanja!

Mihalj Skrvjan (29) je 15 puta udario čekićem u glavu i smrskao lobanju Merimi Redžepov (29), a u sudnici je do detalja opisao krvavi pir

  • 7

Mihalj Skivjan (59) iz Novog Sada koji je 30.decembra čekićem na smrt pretukao prostitutku Merimu Redžepov (29) u svom stanu, juče na sudu nije pokazao ni trunku kajanja zbog učinjenog zločina.

Ubica je Merimu 15 puta udario čekićem u glavu, pri čemu joj je smrskao lobanju, a u sudnici je do detalja opisao krvavi pir, prenosi Informer.

- Nemam nameru ni da se izvinim Meriminom ocu, zato što mi je on opsovao majku ispred sudnice  - rekao je Skivjan u završnoj reči pred sudskim većem.

Zamenik javnog tužioca, Vidan Daković tražio je maksimalnu kaznu od 15 godina zatvora jer se nije radilo o nužnoj odbrani, niti ubistvu na mah. Oštećena je verovatno od prvog udarca pala, a on je nastavio sve dok joj nije smrskao lobanju. Devojka je ubijena bez ikakve krivice.

Skivjan je živeo sam u stanu i često je koristio seksualne usluge od Merime. Kobne večeri, dok je bila sa njim, zazvonio joj je telefon, i sagovorniku je rekla da ne može da se vidi sa njim jer ima klijenta. To je razbesnelo Mihalja, jer je mislio da joj je dečko,a ne klijent, dohvatio je čekić i brutalno je ubio.

Merimin otac Šaćir Redžepov je rekao da je Merima bila fino vaspitano dete sve dok se nije našla u kandžama narkomanije, kao i da su oni bili situirana porodica i da Merima nije imala razloga da se bavi prostitucijom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anakonda Czv

    20. oktobar 2016 | 09:04

    Pa u narkomaniju baš i ulaze deca iz dobro situiranih porodica a ne ova siromašna, jer te narkotike treba platiti, a problem s narkomanijom nastaje zbog lošeg društva i lošoj interakciji između roditelja i dece. Nema opravdanja ni za jednu, ni za drugu stranu. Ali strašno šta se desilo.

  • Mirko&Slavko.

    20. oktobar 2016 | 10:15

    Чуј.Он мислио да му је она девојка.А она јадна била свачија.Заблуда је гадна ствар.

  • Kiki

    20. oktobar 2016 | 09:20

    Za ovakvo delo samo 15 god maksimum E moja srbijo I jos se neki cude sto u srbiji buja kriminal Pa ovo je zakon za kriminalce Vi ovo nazivate zakon

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA