SILOVAO MALOLETNU ĆERKU ČETIRI GODINE: Osuđen je na 1503 godine zatvora, nije se nijednom pokajao!

Sudija Edvard Sarkisijan Junior rekao je da optuženi ni u jednom trenutku nije pokazao kajanje zbog svojih postupaka i da je sve vreme krivio svoju ćerku za to

  • 4

Četrdesetjednogodišnji muškarac iz Frezna u Kaliforniji osuđen je na 1.503 godine zatvorske kazne zato što je tokom četiri godine silovao svoju ćerku tinejdžerku.

MUSLIMAN SILOVAO SVOJU ĆERKU: To je uradio da je kazni jer živi ko zapadnjaci, a ne kao mlade muslimanke!

Kazna koju je muškarac dobio u petak je najduža zatvorska kazna na koju je neko osuđen od strane Višeg suda u Freznu, izveštava Frezno Bi.

Porota ga je u septembru proglasila krivim za 186 dela seksualnih napada, uključujući na desetine silovanja maloletnog lica.

Tužioci kažu da je žrtva bila silovana dva do tri puta nedeljno u periodu od maja 2009. do maja 2013. godine, kada je devojčica skupila hrabrosti da ode od njega.

Sudija Edvard Sarkisijan Junior je rekao da optuženi ni u jednom trenutku nije pokazao kajanje zbog svojih postupaka i da je sve vreme krivio svoju ćerku za to.

AP odbija da imenuje muškarca, a isto tako izbegavaju da otkriju ime njegove ćerke.

(Telegraf.rs / Izvor: nydailynews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duki5

    23. oktobar 2016 | 02:11

    Pametno je sto nece imenovati coveka da bi se zastitio identitet cerke, kod nas bi nazalost odmah u svim novinama stavili monstruma sliku i time nastetili dozivotno cerki koju bi proganjalo da ju je cetiri godine silovao otac , ne bi se ni udala, drustvo bi je izbegavalo. Takva etika treba postojati i kod nas ne da bi se zastitili monstrumi njih osudite na 5 hiljada gidina, nego da se zastite zrtve.

  • Kiki

    23. oktobar 2016 | 01:58

    A kod nas do 5 god .I puste ga posle 2 god I mi sebe nazivamo ptavnom drzavom Nismo mi ni p od pravne a ni d od drzave SRBISTAN

  • Zemljak

    23. oktobar 2016 | 09:11

    Greska trebali su da pitaju nase sudije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA