≫ 

"SEKSUALNOM PREDATORU" SU ZABRANJENI IZLASCI I SEKS, mora da obavesti policiju pre akcije ili ga čeka stroga kazna!

Tuženi je priznao seksualni kontakt sa šest od 11 osoba

  • 1

Čoveku koga zovu "seksualni predator", zabranjeno je da posećuje lokale posle devet sati uveče ili da ima seks pre nego što prvo obavesti policiju. Nikolas Kravšou (23) je, naime, dobio privremeno ograničenje prekršajnog odeljenja Zapadnog Češira kojim mu je zabranjen svaki seksualni kontakt bez znanja policije. Njega je kraljevski sud u Voringtonu osudio za šest tačaka silovanja, dva seksualna zlostavljanja i dva napada na osam žena.

IMAJU NEKU JEZIVU SLIČNOST U POGLEDU, ZAR NE? Ovo su najveći monstrumi u Srbiji

Uhapšen monstrum koji silovao časnu sestru!

Prošle godine je oslobođen po svim tačkama optužnice za silovanje, piše telegraph.co.uk.

U petak je Češirska policija pokrenula parnični postupak protiv njega i nametnuli su mu zabranu pošto ga smatraju za seksualnog predatora. Tuženi je priznao seksualni kontakt sa šest od 11 osoba. Takođe je priznao da je u toku krivičnog postupka imao seks sa jednom od onih koje su ga tužile u WC-u noćnog kluba.

Foto-ilustracija: Profimedia, Pixabay Foto-ilustracija: Profimedia, Pixabay

Kravšou je, inače, mnoge od "žrtava" sretao u noćnim klubovima ili barovima.

Njemu je privremeno zabranjen kontakt sa bilo kojom od podnositeljki tužbe, da ima seks u određenim prostorijama, da ima seks u javnosti, da boravi u određenim prostorijama između devet i šest ujutru i da ima bilo kakav seksualni odnos bez da prethodno obavesti policiju.

Hauard Džons koji ga brani je izjavio da se "protivi zabrani policije jer Kravšou nije imao nameru da kontaktira bilo koju od žena koje ga optužuju i da nije želeo da ima išta sa njima". On je još izjavio da zabrana izlaska između devet uveče i šest izjutra ograničava optuženog da ide na porodičnu večeru u Seitberi ili lokalnu prodavnicu ili bilo gde.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Džons je ovakvu zabranu nazvao "niskim udarcem" i žalio se da je definicija seksualnog kontakta nejasna i dodao da se još jednom uzme u obzir naredba prema kojoj Kravšou mora da kontaktira policiju pre bilo kog seksualnog odnosa.

- To će da ograniči njegovu slobodu. Precizno navedite šta podrazumevate pod seksualnom aktivnošću. Da li u to spada i ljubljenje devojke? Šta ako neku devojku prvi put sretne i ona poželi da on ostane kod nje preko noći? Onda je on u nezgodnoj situaciji u kojoj mora da zove policiju i objašnjava toj devojci da ih zove iako je oslobođen svih optužbi. To bi mu uništilo život!

Foto-ilustracija: pixabay Foto-ilustracija: pixabay

Sudija je izdala privremeni nalog kojim ga ograničava, do pune rasprave 2. novembra u prekršajnom sudu.

Iako je policija želela da se ograniči izveštavanje o ovom slučaju i smatra da bi Krovšou trebalo da čuva svoju privatnost, gospodin Kravšau je izjavio da želi da se o njegovom slučaju čuje u javnosti.

Fotografije optuženog pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs / telegraph.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cash®

    27. oktobar 2016 | 09:24

    Svakako ovo je bolesna država sa ovakvim pravosuđem. Određuje uslovnu slobodu krivcu sa propisivanjem radnji uz obaveštenje sudu. Ovakvi se osuđuju na robiju sa teškim radom bez povlastica i skraćenja kazne zatvora! 6 žrtava priznao? Kako bi sudili za člana porodice sudije ili člana sudskog veća? Bolesno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA