≫ 

MUŠKARAC UHAPŠEN U NOVOM SADU: Unajmio trojicu plaćenih ubica da mu ubiju oca! (VIDEO)

Sumnja se da je R.M., trojicu meštana Srbobrana i Savinog Sela, od početka oktobra, iz koristoljublja, podstrekavao na krivično delo, isplatio im izvesnu sumu novca i kupio automobil

  • 2

Danas je u Novom Sadu sprečen pokušaj ubistva i uhapšen R. M. (38), sa područja Srbobrana, zbog sumnje da je angažovao tri osobe da ubiju njegovog oca.

LOPOVI HARAJU PO OVOM GRADU U SRBIJI: Ljudi se plaše da izađu iz kuće!

Sumnja se da je R.M., trojicu meštana Srbobrana i Savinog Sela, od početka oktobra, iz koristoljublja, podstrekavao na krivično delo, isplatio im izvesnu sumu novca i kupio automobil.

Osumnjičenom R.M. određeno je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo podstrekavanja na teško ubistvo, nakon čega će u zakonskom roku biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Somboru.

Protiv trojice, koje je R.M. podstrekavao na krivično delo, biće podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neprijavljivanje pripremanja krivičnog dela.

Pogledajte video hapšenja:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milka

    27. oktobar 2016 | 13:56

    Bravo policijo kazna naravno?!nismo normalni ubiti porodicu zbog interesa para svesni da ce odgovarati. Ako ima problem neka sebi presudi sram ga bilo?!tuga do nebs Boze?!

  • Djura

    27. oktobar 2016 | 13:00

    Zivi roditelji - mrtav kapital :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA