PRETIO JE DA ĆE NAS ZAKLATI PRE NEGO ŠTO JE UBIO ŽENU: Porodica Milošević o užasnom susretu sa komšijom (FOTO)

- Pretnje smrću odmah sam prijavio policiji, rekao nam je Miodrag Milošević, koji sa ženom i troje dece živi pedesetak metara dalje od kuće Gradimira Jocića

  • 25

Samo dan pre nego što je nakon višečasovnog seckanja nožem usmrtio svoju ženu Daliborku, majku troje dece, monstrum iz Donjeg Vidova, kod Paraćina, Gradimir Jocić, pretio je smrću komšijama – porodici Milošević.

OVO JE KRVNIK OSUMNJIČEN DA JE UBIO SVOJU ŽENU I BACIO JE SA TERASE: Užas u kući i dvorištu, tragovi borbe su svuda (FOTO)

Miodrag Milošević kaže da ga je odmah nakon toga prijavio policiji, koja je došla i uzela izjave od obojice.

- Juče oko tri popodne izašao sam da prošetam uličicom, kao i uvek, jer sam srčani bolesnik, imam dva bajpasa i moram da šetam. Video sam Gradu kako mi dolazi u susret i kad mi se primakao, počeo je da urla:" Stoj, ne smeš nikad više da hodaš ovom ulicom, zaklaću tebe i sve tvoje."Bio sam u šoku, video sam da drži nešto u ruci pa sam stao dok mi se on primicao. Žena je bila desetak metara iza mene, zvala me da se vratim u kuću, ali ja se nisam micao. Na sreću, izleteo je radnik koji je nešto majstorisao u Gradinom dvorištu, uhvatio ga oko pasa i uveo nazad – ispričao je Miodrag.

MONSTRUOZNO UBISTVO KOD PARAĆINA: Muž ženu isekao nožem i bacio je sa terase

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

On i njegova supruga Budimirka, čim su se povratili od šoka, odmah su zvali policiju i prijavili da im je Gradimir pretio smrću. Uzeli su izjave od obojice, ali Mološevići tu noć nisu proveli mirno.

- Video sam da sa komšijom nešto nije u redu, delovao je kao da zaista može sve da nas pobije, a imam troje dece. Tu noć smo ja i moja žena sekire uneli u kuću, za svaki slučaj ako nas napadne. Sutradan smo čuli šta je uradio svojoj ženi, možda baš onim istim nožem koji je držao u ruci – u šoku priča Miodrag.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

MONSTRUM IZ PARAĆINA NEGIRA ZLOČIN: Gradimir unakazio ženu Daliborku, iživljavao se satima nad njom, a ničeg se ne seća?! (FOTO)

Meštani Donjeg Vidova prepričavaju da je Grada to sigurno uradio u nervnom rastrojstvu jer je posle ubistva, okrvavljen, još dva sata šetao selom. Niko nije smeo ništa da ga pita, a on je u prodavnici neke od njih častio pivom.

- Kad je policija došla, nije bio kog kuće. Našli su ga i uhapsili u selu, a čujemo da su našli i nož kojem se iživljavao nad ženom i sekao je – ispričao je jedan Donjevidovac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    28. oktobar 2016 | 00:16

    Policijo,policijo...Morate da reagujete mnogo bolje.Da ja sutnem kantu u drzavnom vlasnistvu bila bih uhapsena.Pretnja smrcu nije mala stvar.Reagujte!

  • Petar

    28. oktobar 2016 | 00:08

    Ovaj covek da ga je ubijo odgovarao bi,a ovaj preti da ce mu sve poklati i gde tu pravda da jadni covek celu noc nespava bojeci se za zivote dece,supruge i svoj i jos bolestan. Da ga je bogdom ubijo sad bi nesrecna zena bila ziva

  • Mima

    27. oktobar 2016 | 23:17

    Kakav monstrum!Jadna je svaka zena koja,na zalost,ne zna sa kim zivi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA