≫ 

"ODLAZITE ODAVDE": Demonstracije u BiH, građani ne žele da im IMUĆNI ARAPI nasele zemlju! (VIDEO)

Pre nekoliko godina je kuvajtski investitor nadomak Tarčina kupio gotovo 160 hiljada kvadratnih metara i na tom zemljištu je izgradio 160 luksuznih kuća. Lokalni stanovnici, tako se barem tvrdi, od tada mestu smeju da priđu isključivo ukoliko su zaposleni kao posluga, a čuvaju ga visoki zidovi i naoružani čuvari

U opštini Hadžić u BiH okupili su se demonstranti koji su nezadovoljnji činjenicom što im se u komšiluku nalazi "Resort Osenik" u koji ne smeju da uđu, osim ako tamo nisu zaposleni. Oni navodno dele letke na kojima je prikazana žena koja nosi burku, a ispod slike stoji potpis "Odlazite!". 

ZABRANJENI GRAD USRED BOSNE: Bosanci ne smeju da uđu tamo, Arapi ne žele da ih vide!

Pre nekoliko godina je kuvajtski investitor nadomak Tarčina kupio gotovo 160 hiljada kvadratnih metara i na tom zemljištu je izgradio 160 luksuznih kuća. Lokalni stanovnici, tako se barem tvrdi, od tada mestu smeju da priđu isključivo ukoliko su zaposleni kao posluga, a čuvaju ga visoki zidovi i naoružani čuvari.

Direktor tog kompleksa je potvrdio da osiguranje postoji, ali i u međuvremenu opovrgnuo da je bilo kome zabranjeno da u njega uđe ili tamo kupi nekretninu.

U kompleksu se uglavnom nalaze žene i deca imućnih biznismena koji svraćaju tek povremeno, a u članku je navedeno i to da investitor luksuzne kuće oglašava isključivo u Kuvajtu po ceni od 150.000 evra.

Reagujući na sve rašireniju prodaju zemljišta Arapima u BiH, ugledni profesor Filozofskog fakulteta u Sarajevu Esad Duraković u autorskom tekstu za lokalne medije upozorio je kako trka za nekretninama i novcem može imati pogubne posledice po budućnost BiH.

Naravno, ne vide svi u problem u dolasku Arapa, pa se tako čini da se najmanje žale u Turističkoj zajednici Bosne i Hercegovine.

Pre samo nedelju dana je Agencije za statistiku BiH prijavila da je u prvih šest meseci ove godine BiH je posjetilo 4.039 turista iz Saudijske Arabije, što je povećanje za 95,8 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

Saudijci su u BiH ostvarili 9.249 noćenja te su prosečno u Bosni i Hercegovini ostajali 2,3 dana. Kuvajtskih turista bilo je 3.519, što je 7.4 posto manje nego u prvom polugodištu 2015.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sremac85

    28. oktobar 2016 | 12:52

    Ovako ce biti i buduci Beograd na vodi. Sve to "napolje" oterati sto pre. Podrska Bosancima da istraju u demonstracijama. Mi Balkanci treba da se druzimo, jer smo domacini, a Arape oterati sto dalje sa Balkana.

  • Darko Zvornik

    28. oktobar 2016 | 12:32

    Sve to Srpske izbeglice prodaju. Za svoj licni interes.

  • Nemke

    28. oktobar 2016 | 13:19

    Polika koje se sprovodi u bosni ocigledno ima za cilj promenu populacije u zemlji koja bi nemonovno promenila u kulturu i tradiciju te zemlje. Narod koji to prihvati zapravo prihvata da ne postoji i takav narod umire. Arapima je mestu u pesku i tamo nek i ostanu a bosanske politicare treba motkom proterati zajedno sa svim tim arapima i vehabijama/ekstremistima koje su nagomilali u bosni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA