≫ 

OGLASILI SE RUSI: Informacije o proterivanju naših građana iz Srbije su - apsolutna izmišljotina

- Preporučujemo da se obrati pažnja na komentar premijera Srbije Aleksandra Vučića od 27. oktobra, u kojima su te informacije okarakterisane kao 'potpuna dezinformacija - navodi se u saopštenju ruskog Ministarstva spoljnih poslova

  • 9

Ministarstvo spoljnih poslova Rusije saopštilo je da su informacije srpskih i ruskih medija o proterivanju građana Rusije iz Srbije "potpuna izmišljotina" i da je poseta sekretara za nacionalnu bezbednost Rusije Nikolaja Patruševa Beogradu bila "apsolutno ranije planirana".

Dačić: Dosta laži, nije Rusija kriva što nismo otvorili poglavlja

- Poseta Patruševa Beogradu bila je planirana, pripreme su počele još pre nekoliko meseci. Takvi susreti zahtevaju ozbiljnu, dugu pripremu - navelo je Ministarstvo, odgovarajući na pitanje agencije Beta o navodnoj deportaciji ruskih državljana iz Beograda i s tim u vezi poseti Patruševa.

Povodom pisanja medija o deportaciji građana Rusije iz Srbije, rusko Ministarstvo je navelo da je reč o "apsolutnoj izmišljotini".

TRAGEDIJA KOJA JE ZAMALO UBILA PUTINA! Šta se tačno dogodilo 12. avgusta 2000? (FOTO) (VIDEO)

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Rusko Ministarstvo je izrazilo "žaljenje" što novinari ne posvećuju dovoljno pažnje proveri sigurnosti izvora inormacija i "postaju oruđe informacionog rata u rukama političara".

- Preporučujemo da se obrati pažnja na komentar premijera Srbije Aleksandra Vučića od 27. oktobra, u kojima su te informacije okarakterisane kao 'potpuna dezinformacija - navelo je Ministarstvo spoljnih poslova Rusije.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    28. oktobar 2016 | 18:43

    OVDE CIJA IMA CENTRALU ZA CELU EVROPU SA CILJEM DA POGORSA ODNOSE SRBIJE I RUSIJE A POMAZU IM I DOMACI PLACENICI !!! NAZALOST IMAMO LJUDE KOJI BI I NAJKU RODJENU PRODALI ZA DOLAR .EURO ILI BUREK SA JOGURTOM!!! OLOS STA CETE NE INTERESUJE NJIH SRBIJA I SRBI NEGO DZEP!!!!

  • Sokrat

    29. oktobar 2016 | 08:13

    a sto samo onaj od pre neki dan major srbohrvat ili hrvatosrbin ima pravo da bude uhapsen za spijunazu i bude osudjen pre nego sto mu skuvase kafu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA