≫ 

Devojčica je sela u "audi", nagazila gas i zakucala se u autobus. U kolima su bili njeni prijatelji i pamtiće ovo zauvek!

Devojčica koja je vozila je verovatno od svojih roditelja "pozajmila" automobil da se malo provoza

  • 7

Šesnaestogodišnja devojčica iz sela Tearce blizu Tetova, na zapadu Makedonije, čiji inicijali nisu saopšteni, umalo da ubije sebe, svoje drugarice i druga. 

JEZIV SUDAR: Motor naleteo na "audi", devojka poginula, mladić unakažen! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Ona je verovatno od svojih roditelja "pozajmila" "audi" da se malo provoza sa svoje dve drugarice i drugom, tinejdžerima starim 17 i 18 godina iz Tetova.

Neiskusna devojčica, koja je sedela za volanom, sigurno je malo jače pritisnula gas brzog automobila na ravnom autoputu Gostivar – Tetovo i to baš u trenutku kada im je u susret dolazio autobus "Setra" sa gostivarskim registarskim tablicama, koji je vozio A. D. (43) iz Skoplja. Sudar je bio neizbežan.

- U nesreći su povređeni vozač "audija" i dve saputnice iz Tetova, koje su vozilom Hitne pomoći prenete i zadržane na lečenju u Kliničku bolnicu u Tetovu, dok je treći saputnik star 18 godina prošao bez povreda. Prema prvim podacima uviđaja sa mesta nesreće, uzrok saobraćajke je neprilagođena brzina uslovima na putu, odnosno prevelika brzina - izjavio je Marjan Josifovski, portparol SUP Tetovo.

Prema njegovim rečima, u tetovsko-gostivarskom regionu za poslednjih devet meseci otkriveno je oko 1.500 osoba koji su vozili motorna vozila bez vozačke dozvole, neretko i maloletnici.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Samo ovog meseca u tetovskom kraju je otkriveno čak 180 osoba koje su upravljale vozilima bez dozvole. Deo njih je upravljao taksi vozilima, minibusima, kombijima za prevoz putnika, pa čak i autobusima.

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nn...

    29. oktobar 2016 | 00:39

    Seljanke glupe

  • Mađio

    29. oktobar 2016 | 00:47

    Moji ortaci su maznjavali tako kola svojima, mada meni nikad nije padalo na pamet.. bespotrebno devojcica napravi problem..

  • Tutor

    29. oktobar 2016 | 08:43

    Pomešala gas i kočnicu u kritičnom momentu kao i 90% pripadnica lepšeg pola uostalom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA