≫ 

Navijač Zvezde izrešetan ispred hale u Baru posle utakmice! (FOTO) (VIDEO)

Prema nezvaničnim informacijama na njega je za sada nepoznato lice ispalilo više hitaca od kojih je na licu mesta preminuo

  • 40

Neposredno po završetku košarkaškog meča ABA lige, oko 20.15 časova, ispred dvorane Topolica u Baru ubijen je Ivan Laban (29) iz Murina.

OSUĐENO 7 BORACA ISLAMSKE DRŽAVE IZ BIH, dobili 11 godina zatvora

Laban je ubijen kod rampe na ulazu u plato ispred sportske dvorane, na stotinak metara od kordona policije koja je regulisala red prilikom izlaska navijača po završetku meča Mornar - Zvezda.

U BiH uhapšeno 10 osumnjičenih za ratne zločine nad Srbima

Prema nezvaničnim informacijama na njega je za sada nepoznato lice ispalilo više hitaca od kojih je na licu mesta preminuo. Ubijeni je sedeo u "sitroenu C4", registarskih oznaka PL AF 316.

Iz izvora bliskih istrazi mediji su saznali da je u trenutku ubistva sa Labanom bila njegova devojka, sa kojom je došao da bi posmatrao košarkašku utakmicu. U momentu kada su ušli u vozilo primakao im se motor na kojem su bile dve osobe sa kacigama, od kojih je jedna ispalila više projektila u žrtvu.

RADE JE UBIO SINA I ŽENU, A ONDA SE RAZNEO BOMBOM: Nezapamćena tragedija u Banjaluci

Ubice su odmah nakon zločina pobegle sa lica mesta u pravcu bulevara. Laban je par minuta nakon što je izrešetan davao znake života, ali je tokom transporta u barsku bolnicu preminuo. Njegova devojka nije povređena, ali je u stanju teškog šoka.

Ubijeni mladić nije bio poznat policiji, a nezvanično, Laban je sestrić Milovana Đukića, bivšeg pripadnika Arkanovih "tigrova“, koji je ubijen u Podgorici 7. oktobra 2014. godine nakon što je na njega pucao Đerđ Dedvukaj.

(Telegraf.rs / Izvor: mondo.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    31. oktobar 2016 | 21:28

    Više ne čitam novine,ne gledam tv..kad god otvorim,ovaj ubijen,onaj ubio ženu,sestru,majku,skočio,obesio se..haos,ludilo,zlo i naopako vreme je došlo!!!!!

  • nikolalondon

    31. oktobar 2016 | 22:51

    Na koliko je osudjen ubica Djerdj Dedvukaj koji je pucao na Lebanovog sestrica u Podgorici 2014.godine ?

  • PeTaR

    31. oktobar 2016 | 21:21

    On nije nikakav navijac Zvezde, razlozi zbog kojih je ubijen su sve samo ne navijacki. Ako ja jednom odem na dzogiranje,jesam li maratonac?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA