≫ 

NE GLASAM SVOJOM VAGINOM: Glumica Suzan Saradon objasnila zašto je Hilari Klinton ZLO (VIDEO)

Međutim, ko god da pobedi neće rešiti važna pitanja kao što su Sirija, ratovi, zagađenost životne sredine, jer novac u svim ovim stvarima igra važnu ulogu, rekla je glumica

  • 12

Čuvena američka glumica Suzan Sarandon je u jednoj emisiji na BBC pričala o predstojećim američkim izborima. Naglasila je da je Amerika dospela u takvu situaciju u kojoj se sada nalazi zato što su svi u prošlosti na izborima uvek glasali za manje od dva zla.

HILARI JE OPASNOST, NE TRAMP: Suzan Saradon o kandidatima za predsednika SAD (VIDEO)

Ona smatra da treba da se formira nova partija i da se pruži veća prilika nezavisnim kandidatima. Uverena je da će na ovim izborima da pobedi Hilari jer ima apsolutno sve na svojoj strani.

Međutim, ko god da pobedi neće rešiti važna pitanja kao što su Sirija, ratovi, zagađenost životne sredine, jer novac u svim ovim stvarima igra važnu ulogu, rekla je glumica.

Istakla je da iako je važno da Amerika dobije ženu predsednika neće glasati za Hilari Klinton jer želi da na to mesto dođe prava žena koja to zaslužuje, a da ona ne glasa svojim polnim organom.

- Berni Sanders, kandidat kojeg sam ja podržavala, jeste poručio da se glasa za Hilari, ali je takođe naglasio da trebamo da glasamo onako kako nam srce kaže - zaključila je Suzan.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:bbc.news)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anonymous

    5. novembar 2016 | 00:06

    Srbi glasajte za Trampa! Bolje da nam ne pomogne nego da nam odmogne!

  • peacemaker

    5. novembar 2016 | 00:17

    Bravo !!

  • Mima

    5. novembar 2016 | 10:18

    Kao sto je i njen muz,tako je i ona zlo.I ovde je sve zlo i naopako,te mu dodje na isto.Ko god bio,ne vidim nikakav boljitak.Na zalost!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA