Obesio se jedan od vođa navijača Partizana!

Nenad Arsić (25) bio je jedan od vođa požarevačkih navijača Partizana, svrstanih u navijačku grupu "Južni front", a izvršio je samoubistvo vešanjem

  • 9

Nenad Arsić (25) iz Požarevca juče je izvršio samoubistvo vešanjem iz još nepoznatih razloga, a njegovo beživotno telo, obešeno o tavanicu šupe u Ulici Rade Slobode, pronašli su članovi porodice.

Istražni sudija Višeg suda u Požarevcu nije naložio obavljanje obdukcije, jer je utvrđeno da se radi o klasičnom samoubistvu vešanjem.

Razlog koji je ovog mladića naveo na samoubistvo zasad nije poznat, jer iza sebe nije ostavio oproštajno pismo.

On je bio jedan od vođa požarevačkih navijača Partizana, svrstanih u navijačku grupu poznatu kao "Južni front".

Njegovo samoubistvo izazvalo je pravi šok među njegovim drugovima, jer ništa nije ukazivalo na to da bi se on odlučio na tako tragičan čin.

- Nikad nam se nije žalio da ima bilo kakav problem i uvek je bio veseo i spreman za druženje. Veče pre ove tragedije zajedno smo gledali TV prenos košarkaškog derbija. Iako ga je poraz košarkaša Partizana oneraspoložio, ubrzo ga je to prošlo i nastavio je da se šali s nama - kažu Nenadovi drugovi.

Arsić se po povratku kući, oko 2 sata ujutru, javio svojoj majci i potom otišao na spavanje. Šta se posle toga dešavalo, nikome nije poznato, jer nije ostavio nikakvu poruku.

- Nenad nije imao materijalne probleme, jer njegova porodica ima pečurkanu. Nisu ga mučili ni emotivni problemi, jer je bio u stabilnoj, višegodišnjoj vezi. Zato smo svi šokirani, jer ne znamo šta ga je navelo da sebi oduzme život - kažu drugovi.

Oni će se od njega oprostiti u utorak, na košarkaškoj utakmici sa Crvenom zvezdom, kada će na tribine postaviti njegov portret i odati mu počast minutom ćutanja.

Nenad Arsić biće sahranjen u ponedeljak, na Starom groblju u Požarevcu.

(D. K.)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA